I mora

Hejsan!

Nu är jag hos Marcus i mora. I fredags var det bal, det var as-fancy. Jag kände mig jätterik och Emma hade grejat med mit hår och så det var fint. Sedan la jag sminket helt och hållet i hennes händer. 
 I går var det skolavslutning efter mycket actionladdad morgon. Liftade sedan hem med Marcus och här bjuppades det på kanon middag och så. Nu måste jag gitta, det kommer nog diverse bilder när jag får sätta mig ner och stadga mig vid en dator.

Adjökas

UTSPARKEN

Ja, gårdagen var inte nådig... Men trots att det regnade så var det kul det som blev. Lite besse var man ju på alla treor som dissade. Det var kanske 14/~60 som var aktiva... :( Jag, Peter och Niclas som hade plannat så bra. Aja, men efter mösspåtagningen kl 9 drog aktiviteterna igång och det blev en del kladdandes för de som var med. På kvällen var det utsparks fest i gamla kåren och det var en otroligt lyckad tillställning. Lärarband och andra skolband spelade och vi grillade och svängde våra lurviga. Min vän och kusin Emma var med mig denna aftonen och det var najs. Hon ska göra Balfrilla på mig idag. 

Bota 

Ja...

Pubis publik

Sedan när vi kom hem ansamlades det en massa individer och bara chillade i allmänhet. Jag hade deep-talk om livet med en par medan Emma roade sig på eget håll.

Ikväll äre BALEN=D Längtar fett.

/Amandy

Studentsång

Jag trivs bäst i farlig strålning
Nära verket vill jag bo
Några månader om året
Så att cancern kan få gro!



Bilder från igår!

Den aktiva bloggaren 

Feting Tjernobyl-gubbe som jag fick. Inte nådig.

Ellikotter som bevakade oss.. not

Los picknicas ;)
 

HÅL

Tjena :) 

Picknicken igår var lyckad, trots att jag vart ilurad diverse kakor men det gör inget. Måsarna flög runt oss som dom i Birds av Hitchkock. Det var äckligt. Gabban är en duktig bilförare som kör värsta mjukt och mysigt så att jag slaggade en aning i bilen på vägen hem. Med mascara under ögonhålerna vaknade jag i det fagra Gimo. 

Marcus hade kommit hem också och det var kul att återförenas. Han är peppad på studenten och jag har redan blivit urless på att höra den där himla studentsången med Jussi Björling. Men får väl härda, han tar ju bara studenten en gång =) 

Nu sitter jag i skolan och ska skriva en uppsats i företagsekonomi om BNP. Det är ju jätteQL! 
Ikväll är det vett och etikett kväll. Vi ska lära oss dansa vals också. 

Aja men vi höres.

Fysik lekka

Haloo!

Det är blott
fyra dagar kvar till skolavslutningen nu. Efter skolan idag så ska jag trycka in mig i Gabbans volvo med Elin och Joseful så ska vi åka på picknick i öregrund. De ska bli trävligt. Jag var fitness och handlade jordgubbar medans de andra införskaffade sig kaker. Ett stort steg i min bantings-kur inför balen på fredag. Jag startade dock kuren i måndags och den innebar att jag inte skulle käka glass eller karra under denna vecka.

Annars brände jag mig i solen igår som vanligt.. arie som man är, har man det inte lätt i dagens tunna ozonskikt. Sedan har säkert Marcus kommit hem från US and A när jag kommer till Gimow. Det ska bli kul och få se han igen..  bara han inte har dratt med dig svininfluensan då ska han ha stryk. 

En intressant vecka befinner sig framför mina fötter och det ska bli en del bloggande om ett, för nu kör jag igång på allvar. 

Tor: Utspark och besök av Emma-blemma
Fre: BALEN!!! 
Lör: Skolavslutning och student för Mackie-boi

På återseende /Amanda

Nytändning

NU ska jag börja blogga igen när det blir sommarlov har jag tid!!!! Jag ska bara pimpa om bloggen lite sedan ska jag köra på för fulla muggas! Ser fram emot det. Hare najs tills vidare!

RSS 2.0