Ursäkta emo-temat

Ja, men jag är ändå samma gamla goa-unge fast jag har bytt stajl på bloggen till winterseason 08/09. Adjöss hörs

Home sweet home

Nu är jag hemma hos min kära mamma och smäller i mig karra och snart ska jag käka äppelpaj men glass. Jag passar på att äta fett och snusk när jag är hemma när det bjuppas. I morgon ska jag göra stan osäkert och sen ska jag umgås med Norpan på kvällen tror jag planerna är.

Nu ska jag lyssna när G-O berättar om sina jobb-incidenter om alla psyk han råkar ut för. Va konstigt att de alltid dras till honom... Lika barn leka bäst som man brukar säga.


//Amanda


Lite bilder...

Nu kommer det några olyckliga bilder från diverse prylar.

Linnea, min room-mate och Rebecca, hon bor över oss. Tyvärr ser man inte Linnea i den där ställningen så ofta men för övrigt är hon väldans snäll. Jag skoja, hon diskar visst ofta.. ibland.

Min sexiga walk-in-closet. Luktar gammal unken turk där inne men det duger i krig.

Paul Griffin, bor snett över oss. Han har ascoolt namn.
Olle från Gotland och Mucklan (Miss America) myser till som vanligt.


Dassig bild på några få treor på spexet. Dock den enda för efter jag hade knäppt var det nån som vrålade "en nolla med kamera, henne ska vi tukta sedan..."


Ja, några som spexar, men det var inge kul. Annat var det om man var med i OB, men de bilderna är sekretessbelagda och liggar på vår lokala homapage ^^.

Ska väl försöka fixa mer bilder, har inte varit så aktiv med mitt pekfinger på slutarknappen än så... ja.
HAARE







Värsting

Tjenis penis!

En vecka har gått förbi nu och jag har blivit härdad, jag har fått stått ut de svåraste utmaningarna i hela mitt liv, fått groteska uppdrag och mycket mer. Men nu kan jag iallafall kalla mig en stolt forsmarkare utan att känna att en lögn sipprade ut från mina läppar.

Jag kan/orkar inte berätta allt men en sak måste jag ta upp. Surströmmingen. Jag och 5 andra av tvåorna var speciellt utvald till en grupp som kallades OB-nollorna. När de valde oss kollade de på vårt mod, spänst, tapperhet och en massa andra fräna saker. En dag fick vi i uppdrag att äta en hel surströmming med inälvor och hela kittet. Det skulle vi få tre poäng för. Jag tog en tugga; kände tarmarna halka ner med lätthet, tog en till (där satt ryggfenan) tugga, tugga svalde. Sedan kände jag hur fenan skar mig i helsen då var jag nära att spy. Med tårar i ögonen hyvade jag firren i en tuktmästares ansikte och löpte till vattnet och försökte pilla i helsen och kräkas. Tyvärr är jag för hård för att spy, så inget kom upp. Där gick jag resten av dagen med fenan kittlandes i hals mynningen.

På återseende /Amanda


Datalogi

Har kommit undan treorna för en sekund p.g.a lektion! Woh... Jag har nyss fått stått på ett bord och redovisat för alla på hela skolan om olika sexställningar och en massa annat skit. Men jag vart inte tomat eller nåt i nyllet för att man har blivit van med att alla gör sånt här hela tin. Jag har alla fall inte fått stått och juckat mot träd som vissa andra blir befallda till.

Nu ska jag jobba lite seriöst med datauppgifterna. Vi cs. purre Amanda


Ett litet smakprov på en uppgift bara för att jag har tråkigt...
  • Fråga 4:Hur ställer du dig till den nya "FRA-lagen", dvs den lag som ger FRA rätt att avlyssna datatrafik utan brottsmisstanke?
  • Svar: Jag har inget emot den för att besitter inte på någon hemlig information och jag har ingenting som är befläckat på mitt samvete.

 


(Seriösa Amanda är i god form nu när skolan har dragit igång)

 


Inspark

Shit asså, tisadag och jag är trött som en dase. Nu måste jag kila det är en tuktmästare som jagar mig.... men jag kan meddela att jag fick agera fotpall åt en tjockis en hel kvart idag. rabblar upp allt annat en anna gång när jag har mer tid. hörs snart

Skit-hål-timme

HEJ, nu har jag ett fettigt hål, och det är bara jag som har det. Jag står i nåt typ och rum i mitten av skolan och vid en dator som har döskabbigt tangentbord.Seriöst, det är en massa brunt kladd mellan tangenterna och jag håller på att spy varenda gång nåt av fingrarna snuddar. Hööhöö.

Efter skolan ska jag ta min packade bag och slinka in i min nya bästis Per Rektor L-nåts bil. Vi ska cruisa med den i 30 mil och jag vet inte vad jag ska snacka med han om. Vädret? brukar funka... skolan? orginellt... djupa kärlekshistorier? JAAA! blir nog alt 3. Jag ska nog klämma ur han lite viktig info. Vi har inte fått någe internet till bostaden ännu och det svider.

Igår hade jag träning också och varje torsdag efter träningen så får man massa mackor :O as-grymt men när de började dela ut en massa lotter så pyste jag fortare än vinden.

Nu ska jag tröstdricka lite kaffe ur maskinen. Man får gratis här. Eller jag ska tvätt händerna först. Amanda

En katt en ko, en gimo-bo.

Tacka vette datasalen. Nu kan jag publicera mitt liv lite gran i alla fall. Jag åt gourmé-kycklingsallad till lunch och den var snor-lyxig. Igår tänkte jag vara nyttig och lägga min runt nie men det kom lite saker ivägen. Jag var ute och promnixade med min room-mate och hennes homie också gick vi till min nya hemma arena. GIMO-PLANEN. Där var det fetaste pådraget, herrarna (div 7 :O) hade match och hela byn var samlade. De hade också hyrt in nåt typ av lokalband, så det var dans. Djuriskt drag var det iaf.

Nu spatserar en trea och vakar över vad sysslar med så jag måste nog lägga down. Men vi hörres, åker hem mañana. WOOOHO.

Amanda

Internet gör mig besse

GAAAH, jag har inge internet och jag sitter på skolan nu.. Jag som sa å stort att jag skulle bli värsta aktiva bloggaren har tyvärr svikit. Men det blir ordning snart får man hoppas, då ska jag bli aktiv.

Jag kan glädja er med att när ni sitter och har lov och semestrar har jag nog en två-timmars fet intensiv mattelektion om dagen och sedan en massa andra tunga ämnen. Har också två prov på fredag, men nu ska jag inte sitta och tråka ut er med en massa betungande information. Jag kan säga att allt jag tänker på är mat, vad jag ska äta, hur mycket och när. Har dö-mycket bilder som jag tänkte lägga ut och så men med tanke på skolans belastade server så skiter det sig + att kamera kabeln är hemma i Gimo. (Känns lite ovant att säga så..)

Jag har börjat lira fotboll med GIMO if också. 3-vliga individer må jag säga. Tränaren heter Emil och är ganska ung, han har mjukis brallor som man ser pezen i men jag försöker att inte stå och glo men det är lite svårt när han står och fläkar med skrevet... Jag delar room med en tjej från gotland och hon är snäll. Törs väl inte säga så mycket annat. Närå, skoja, hon är apsnäll.

Min klass är det 20 personas i och ja, alla har en egen personlighet. Jag jobbar på att få dialekt men det går inte så bra för varje gång jag snackar med nån hemifrån glider jag in i norrlänskan igen. Men jag drömde på dialekt inatt tror jag också tänker jag på dialekt me. Haha jag skoja. Inte tänker jag så eller, jag har alltid tänkt på svenska med finsk brytnig. Shit!!! Vilka otroligt nördiga skämt jag har fått!!! Tur att man ska hem till helgen och bli normal. Ska ju träffa familyn min och min införskaffade snubbe. ;)

Nu ska jag inte skriva nå mer skit, men jag lovar att whrita så fort jag bänkar mig framför en dator igen (som  har tillgång til internet).

P.S I  den här byggnaden sitter jag i nu, på övervåningen och klinkar på tangentbordet. D.S

Amanda

JAHAJA SÅPASS

Igår var jag på birre city med mor och freddie. Det var inte det lättaste kan jag lova för att Freddie hade vaknat på fel sida och då måste man slicka röv så det bara sjunger om det. Jag handlade inge särskilt men endå gjorde jag av med 700 spänn på burkar, sugrör, fjantiga örhängen, solskyddsfaktor (? ifall solen sticker fram).
 

Nu ska jag till eve och baka och kirra till nyllet för ikväll är det PARTY! Peppad till max.

Soe

Ja, nu är de fredag och sommaren är över ser det ut som. Men man ska inte deppa för det inte, det kanske blir sommar om ett år eller så. Nog med djupsnacket. Igår hade jag match och jag måste tyvärr göra er besvikna med beskedet att vi förlorade med 1-0 mot snusk-SDFF. En annan oskyldig tös fick öknamn som karate-kid. No comments.  Det blev min sista match med NIK för jag råkade få ett kort så jag vart avstängd. JAg är så himla less på alla dåliga domare som glider runt i vår värld och tror att de har makten.

Efter det så var jag upp till eve och vi å emma tittade på alvas kattunge, vi kom med ett antal förslag på vad den skulle heta men inget av namnen föll den lilla ungen på läppen. Jag ville att den skulle heta Amanda till heder av mig men hon tyckte inte att det passade eftesom det var en kill-katt.

Nu ska jag till birsta och göra shoppingcentret osäkert. Eller det lär ju vara ja som är osäker för att jag inte vet vad jag ska handla som vanligt.

På återseende så att säga /Amanda

RSS 2.0