Ett ytterst onödigt inlägg

Hallå, igår var jag hos fankan och emma var där och jag blev klippt. Det vart najs, fast hon tog inte så mycket. För övrigt så är det träning ikväll och ja... Intresseklubben antecknar. Nu har jag iaf svenska och klassen har placerat sig på ett underligt vis. Alla sitter på ena sidan och jag och Annika och Zhwan på den andra och.... varför? Klura på de du under dagen....

Amanda

Raggningsrepliker

Har baxat en massa raggningsrepliker idag! De är faktiskt ganska gulliga för jag tog inte med de groteska. Det är bara att memorera och ta fram vid rätt tillfälle. Varsågod! Ja, det är som ni tänker, kvinnan har inget liv...
 
Så vilken raggningsreplik funkar bäst på dig?



Jag har sett dig i mina mardrömmar, du är han som räddar mig från monstret.



Om Gud gjorde något vackrare än dig, så behöll han det nog för sig själv.



Nu kan jag dö lycklig. För jag har sett en del av paradiset.



Om du skulle du vara en meny på McDonald's skulle den heta McLäcker.



Har du ett plåster? Jag skrapade knät när jag föll för dig.



Jag undrar hur våra barn kommer att se ut..



Jag håller på att få nya hörntänder och det svider.

Jag kan  bara säga så här... Tro det eller ej men kemi och andra dase-luktande ämnen är svinkul när man har jobbat med ett drygt projektarbete hela veckan. Temat var VÄRDEGRUND ! Hur kul låter det? Nä just det..

Men idag hade vi engelska på morgonen och vår flitige lärare Ebba förstörde ett modernt kasettband eftersom det har blivit en sport för henne. Jag tror hon satsar på att hamna i Guinnes rekordbok för nu är hon uppe i 8 band på två månader. Annars har det inte hänt nåt intressant denna dag förutom att jag och *nn*k* snodde **pp**k*k*r men jag kan inte säga nåt mer, det kanse finns tjallare här ute som tänket sätta dit mig och min kompanjon. Men gott var det! 

Igår var det träning och jag och Evelina har funnit meningen med innebandy-livet. Att svinga klubban så snabbt man bara är kapabel till och höra det mysiga ljudet när lufttrycket får ge plats åt en innabandy klubba som susar på väg fram genom atmosfären. De ni, testa det ni, om ni är emo och funderar på att hugga er med morakniven i handleden ! Det ger verkligen livsglädje.


// Amanda  

El fin de semana en drag bajitas

Nu kan jag säga som så här att jag har haft en tattar-helg! Drar en litet short summary över vad som har försiggått. under de 60 timmarna. Räknade jag rätt? 24h(sön)+24h(lör)+12h(fre), jo!  

Fredag var jag barnvakt åt Simon och Alva med Evelina. Det var roligt förutom att de aldrig somnade :O Det var bara Eve som fick ett besök av Jon Blund, inte de som borde. Sedan som jag över hos limpan som drog timmer ända in på småtimmarna.
 
Lördag åt jag och Eve frulle, sedan havregrynsgröt till lunch blott en timme senare. Efter det promenixade vi till KB efter ett besök hos urmodern farmor. Vägen var lång och halkig och jag steg innanför farstukviskten med tre brutna revben och en lårbenshals fraktur. Evelina sov hos mig den kvällen och innan vi somnade kom vi fram till att vi hade sett ganska många 80-tals och dans-filmer på kort tid. Så vi somnade med all kultur som virvlade runt i våra drömmar.

Söndag klev vi upp 7. Käkade havregrynaz igen och farsgubas skjutsade oss till Nordic hallen där vi skulle tillbringa vår dag med resten av medlemmarna i vårt fotbollslag.
Första matchen NIK-Heffners slutade 0-0. En otroligt tråkig match där ingenting hände.
Andra matchen NIK-Torpshammar slutade 2-1 och en annan stod över p.g.a för många spelare.
Tredje och sista NIK-Matfors. Vi ba; a, men de här tar vi. Nu blir det getto v.s getto (eller man kasnske ska säga bönder). Vad vi loosade med kom jag seriöst inte ihåg. Bara att jag fick en skall fraktur...

Nej då, men jag och en tjej möttes och hon hoppade in i mitt huvud (?) och båda föll till marken. Jag rullade (hörde jag i efterhand) och hon vrålade (kom jag ihåg vagt). När jag hade kryat på mig och satte mig upp var hon helt blodig över hela ögat. Der visade sig att hon hade spräckt ögonbrynet mot min kala flint. När jag rullade ut från plan ljöd domarens fikus-vissla och matchen var över :-/. Gramse.

Jo, men det var allt från denna helgen, du!  / / A m a n d a


Kinatown

Nu sitter jag på skolan och har grp arb.  jag kan inte säga att jag är så på att jobba men men. Ikväll är det träning x2 och jag är inte så värst peppad för det heller.. förhoppningsvis vänder hummet under dagen för nu är jag inte på toppen av humörskurvan. Nu ska jag sluta klaga och kolla på den här kungliga filmen...

Kriminella Petronella

Hej käre blogg. Kanske är du lite besse på att jag inte har skrivit på webdesignen den här veckan men jag har faktiskt ett projektarbete framför mig som tar hyfsat hårt på krafterna.


Jag menar det är ju inte varje dag men hänger med brottslingarna på KRIS eller på kriminalvården. Fast jag lär väl överleva. Jag har fått en bättre syn på brottslingar nu. I feel sorry for them som inte rår för det som de har gjort. Men peddosarna kan gitta.

Appråpå gitta så fick jag fetaste mailet från mummy som är i spain, hon hade det soft och hon hade låtit sig övertas av det ungdomliga språket. Så vitt jag vet så brukar inte mammor skriva att de blir besse på att de blir dissad och måste gitta hem tidigare. Snart kommer hon =D<33

Kanske har kommit redan men jag inte har märkt det eftersom jag är helt inne i den kriminella världen nu.


//Amanda


Viktig information

Hejhej... jag har inte gjort nåt denna helg bara spelat match och varit i birsta och käkat på donkas och äte karra och kollat på film och sovit. Men ikväll ska jag ha träning. Jag är jätteledsen för att min dator är paj. Ljudet funkar inte så jag måste nog dra till data-snubben  Ingemar på måndag, tur att man har vip-kort där. Det går säkert inte att kirra till :'( då är jag körd. Wöhööu. 

Men måste göra mina sysslor nu. Typ städa och nörda på... Amanda

Under tiden...

Hej, nu är jag hos Magnus och det är lan-dax... Men jag vill inte framstå som en nörd så jag täker inte säga vad som pågår här. Men jag måste gitta nu, Herrå Amanda

.o.s.t.k.a.k.a.

Nu sitter jag här och mumsar på en cheescake. Nått så djuriskt gott det är och jag känner att jag är värd det 8-) Jag och farsgubben har just haft en blodig diskussion om ordet "hermafrodit". Jag tillrättavisade den unge, envise mannen och bevisade att mitt alternativ av betydelsen av ordet stämde med hjälp av min trogne webbsida wikipedia. Btw var jag hos tandläkaren idag och hon hade goda nyheter efter att hon grävt runt i min mun och blåst rökluft i mitt nylle: inga hål!

Men det var väl allt för den här updateringen, amanda.

WEBDESIGN <3

Hej är på skolan:P Jag tänkte bara meddela att det är webdesign nu och jag har boaring...
Lite nostalgi så här på måndagmorgon;

image105

Det här måste vi göra igen ? eller...

Heeei !

Igår var jag ute på bus så att säga. Eller inte, jag gjorde kanske det heligaste man kan göra. Gå på sån här gammeldans som typ bugg och dyligt, dansband och shit :) När jag, Fanny, Eve och Gurra Med Guran anlände till folkets park i bergsåker fick jag panik-ångest, det var bara en massa hm.. tjejer där, men vad hade jag förväntat mig? Aja, i lokalen droppade det in  mer och mer folk, 95% tjejer och inte så mycket hunkar av de återstående 5 %. Där stod man och hoppades på att tiden skulle rusa iväg så att man fick åka hem, men det gick sekigt. Guran dampade när jag skulle dansa bugg med honom för att jag var så dålig =P Närå, han var ganska tålmodig. 

Medan folket i byggnaden dansade på som bara den var jag och eve ute och ringde runt och planerde nästa steg. Var skulle vi sen ? Det slutade med att vi hamnade på svartvik där det höll på att ta slut. Efter det prommade jag och Fankan i riktning mot Kvissleby och vi höll på att snacka asdjupa grejer och det var ganska kul. Ibland behöver man få snacka av sig om livets alla problem och då är Fanny rätt man för jobbet. 

Nu är det tillbaka till söndagen; packa. Min favorit sysselsättning. Ska dra till farsguubas mañana. Men ha det bra tills imöra då lär det bli bloggning på webdesignen för att den är så dryg ;P  

Compleaños feliz de mi abuela -.-

Tja. Igår fyllde min kära farmor 80 jordsnurr och den bemärkelsen firade vi med smörgåstårta och hela kittet. En annan som hade blivit ilurad brustabletter c-vitamin kunde tyvärr inte njuta till 100% av alla godsaker som erbjöds p.g.a magont. Vi ungar hade iallafall en liten show eftersom vi är så pass skickliga på att komma på saker.
Annars har inget spec hänt. Bara att det var skola idag och jag och annika tog vår dagliga trip in till hemköp i stadens centrum och köpte gosaker. Tyvärr har det blivit ganska täta mellanrum på våra "unnings-måltider". Asså att vi unnar oss ganska ofta nuförtiden.

Ja, men där med basta för den här gången då. Amanda

Om jag dör, lägg inte ut bilder på mig som lik, tack !

Idag har jag vart på skolan liksom hela veckan. I går var jag med den beryktade ewelinus och hon gjorde tacogratäng och den va mumsig må jag säga ;D Sedan var det träning och det var typ 30 pers där. Men idag har Annika gjort mig illa berörd. Hon visade en dövidrig sida i cyberspace som hade en massa verkliga bilder på döingar och självmords hoppare som hade hoppa ifrån skyskraper och avhuggna skallar och så... oäk...! Jag tänkte förs baxa nårra bilder och he in dom här men kom på att jag inte vill skrämma bort alla. Men ni som känner för att se på vidrigtsnusk så gå in på www.rotten.com .

Asså jag klagar jättemyckt men jag kan ändå inte sluta kolla =P Vi får se om jag kan sova ikväll. Men nu ska jag till evelina fatt hon ska låna nån himla klädnad av mig. Så alla hebba-medborgare, observera att om eve har en ny svart pryl på sig är det min (!). Ja tänkte bara att hon brukar ju ta åt sig äran för allt jag åstakommer... :S Närå nu ska jag inte vara illjeten, love ya Lajnen <3

Amanda  


Gissa dubbelhakan ifrån nyår... den som spikar får en sak!

301033-102
301033-101
301033-100

RSS 2.0