No words can describe how I feel for you



En vilsen själ

Okej, nu har jag legat på slösidan några dagar. Men ibland måste man ta en paus ifrån alla vardagsbehov och bara chilla.
 
Jo, det har inte hänt nåt spec i mitt intressanta liv. Bara att jag skulle åka till Annika och tha gang i Granloholm igår och då hoppade jag på 3:ans buss. Satt med Hasse i luren och väntade på att bög-datarösten i bussens högtalare skulle hojta "haparandavägen". Men den gjorde aldrig det... något stod inte rätt till... 

När jag satt själv i bussen och bussen hade stannat ropade busschaffisen: Ey, var ska durå? Det här är slut-destination.
Jag: Haparandavägen, hette de.. eller jo, tror jag, kanske, jo...
Bussdriver: Kvinnan, du har klivit på fel buss.. Du skulle ha tatt 4:an, mannen.
 (Lite könsförvirrad typ, men vaddårå, alla gör vi misstag nån gång i livet)
Jag: Okeeej?! När går nästa rå?
Buss: Kvart över, du kan ju åka tillbaka till navet.
Jag: (viskning) Har jag nåt val idiot?!?! (högt) Jo, men det blir allatiders det! Finnimang, serru! Wohoow. 

Också satt en annan som en byfåne, på en liten sightseeing runt i granloskogarna. Hittade iaf den rätta bussen tillslut och jag kom fram till rätt plejs. Sedan efter ett besök på akutens väntehall, i värmande syfte  dock, slaggade jag, Annika och Frida nere i Annikas soffgrupp med en läkande hund som pruppade som en dåre. Det luktade metan-gaser i hela vardagsrummet och det känndes som vi levde i karantän.
 
Annars har jag varit på middag hos morrmorr. Det var smaskens det! Nu ska jag svulla chips ;P

Ha't /Amanda

poooop

image147
- Don't worry be happy.

Hahaha

Tja. Igår hade vi typ överrasknings ferre för Tessan, hon sket knäck ungen när hon klev in genom döra och alla vrålade "grattis". Det var allmänt trevligt tills nån dåre paja väggen... också fick jag höra en raggnings replik jag inte hade hört förr; Vad är det för likhet mellan dig och en stekpanna? - Båda sätter sprätt på korven! Haha så djurikt ful :) Det var en gammal klasskompis till mig som hävde ur sig de kloka(?) orden.

Ja, Sedan sov Hasse hos mig och hon fick offra sig på att ha simskola för att ingen annan kunde ställa upp. Alla skulle ju ut och "festa" och Carro var sick. Men min lärling Annika skötte sig väl. Hon dränkte i alla fall ingen som tur var.

På återseende
Amanda


Intressant tant

Hej, snart är det träning. Eller närmare bestämt om en timma. Ska kika på en film som Hasselhoff skickat till mig under väntetiden. Annars så ska jag ta ett glas vatten och pilla lite i navelluddet.

För övrigt hade jag idrott idag, Bill Falk gjorde inget ont i alla fulla fall. Han gormade bara åt oss och körde psykisk hackning när vi lirade bandy med våra matte/data ryggar. Det syns på han att han hatar otränade människor med noll bollsinne. Men vilken tur att han är så fitness då i sina RIIIG-brallor...

Vi hörs /Amanda  


Aiii shot the DJ

Nu sitter jag och tröstäter glass i min ensamhet. MEN JAG ÄR VÄRD DET, löpte ju som sagt igår och jag har pluggat som en dåre.  Jag ringde till och med till Spanien för att jag behövde hjälp med spanskan. Tur att man har kontakter dock. Aha aha :)

Jo, men som jag sa om Bill Falk förut, att han har dödat en tjej...Det är sant! Det var en kompis till min moster som han fick själen att lämna kroppen på. Versonen jag hade hört var lite brutalare en den verkliga, men det är ju så när berättelser vandrar från folkmun till annan mun. -- Vart det där bra? Aja folkmun hit eller dit, men det kanske inte var meningen. Han hade ialla fall tvingat henne springa fast hon var sjuk och då fick hon hjärtfel och kolavippade. Stackran, undra om jag kommer att bli nästa offer? Han tvingade ju mig att gå flera kilometer med nästan bruten tå.

Jaja, han kanske är snäll innerst inne, men jag har inte sett nån tendens till det i alla fall...

Amanda

Hedbergska skolan oasen

Hej =)

Idag har vi varit lediga. Men en annan var flitig endå och var med Eve till skolan, hon började efter lurre endåså. När deras lekka började så vågade jag inte vara med henne längre så jag hänkade med Emma och Tessan till NATURUM och var aktiv på deras matte och neturvetenskaps genomgångar istället. Jag satt där och tänkte för mig själv och lirade lite spel på mobben mens (haha, medans) spidarna jobbade som aldrig förr(?!). 

När de var klara var det några spid-nördar som attakerade mig och emma med snowballs, tur att en annan hade huvan på sig p.g.a plattat hårfäste. Annars hade det blitt afro-hår om snön hade berört min rådisfärjade hjässlob. Närå, med det hade blivit fjongar och det är irriterande när man vistas bland folk.

Nu ska jag på träning och jag ser inte fram emot det. Vi ska nämligen löpa 8 km och jag är nervis, för att jag kommer inte att orka och då kommer jag att bli slaktad av coach Jimbo.

//Amanda

301033-146   
En liten bild från disikeringen av hönan. Lillianna mailade de efterlängtade bilderna till mig idag. Det är jag och Hasselhoff som trevar runt i hönan Vendelas tarmsystem och undersöker vad anledningen till hennes tröstätande kunde bero på. Tyvärr kunde vi inte finna något svar. R.I.P Gumman <333333333

Knife-Fight

Har inget bättre att komma med en söndagskväll så jag sitter och beskådar denna vidriga bild från ett kniv slagsmål. Jag undrar vem som har lagt ut den och vad den personen har för syfte. Nu när jag har kollat ett tag är den inte äcklig längre. Asså snubben som skar karln kan ju inte ha velat döda han, då hade han huggigt ju... Jaja, orka sitta och tänka SO-VG-utredningar...

image143

Hare //Amanda 


Tandgissning

Gissa vems tänder det är...

Bidrag nummer 1) Mjölkraderna.
301033-142
Bidrag nummer 2) Den brutale borstaren. Observera det bortslitna tandköttet.
301033-141
Bidrag nummer 3) Rökaren. Skojja =D
301033-140
Och slutligen nummer 4) Det typiska tonårsidealet.
301033-139

//Amanda

BYDALEN

Hejsan! Ja, nu har man varit i fjällen med familjen och eve's family och emma's. Det var kul förutom att jag misstänkte att det fanns möss i vår boning. Eller jag är ganska säker för att jag hörde hur en som hette råttatouille krafsade innanför väggen och det var inte nådigt kan jag lova! Tur att jag inte såg någon, då hade jag skitit i brallan!

Annars åkte vi upp i måndags och åt en massa snarra på vägen.

Tisdag åkte vi i backen och Sawert var också där och joinade mig på en skogsväg vid det förklarande namnet Dalen. Porlande bäckar och uppkikande stenar omringade oss, och en barnfamilj som hade hamnat aningens snett. Gubben i familjen tjöt som en liten tös när han vurpade hela tiden. Bastu på kvällskvisten med Emma, Eve och Freddie för att värma våra nerkylda porer.

Onsdag; Trevande upp på ett fjäll med massäck i högsta hugg. Efter ett långt pulsande fick vi omfamna denna varma oboy och våra mackor. Ljuvligt läge. Bastu och Tacos på kvällen.

Torsdag; De vuxna drog iväg på skotrar och lämnade mig, emma, eve, olle och sabina i den blåsiga backen. En annan satt och chillade ett tag och sedan kom vi på att man kunde tjuvåka i liften utan att pröjsa =D Bastu på kvällen. 

Veckan i korta drag kan man säga att det blev en himla masa bastu och snaxande. Inte så bra om man vill hålla de önskade magrutorna i schack. 
301033-138

Ha't Amanda!
 

@ tessi

I går kväll var jag hos Therese Stadin för att det lilla livet hade fyllt år. Det var en allmänt 3-vlig kväll med melodifestivalen, snaxande och kort-lir. Men en annan mobbad matte/data elev fick inte vara med för att kortleken var för liten. Så hon fick sitta vid datorn i sin ensamhet. Närå. Men jo.  
image136
 
Min personliga favvo i melodifestivalen var den där gay-snubben som sjung nåt "pame, pame"! Asbra låt ju! Sedan fick Eve låna fias löshår och hon vart helt lyrisk ungen. Nu har jag gått med på att hänka henne när hon ska köpa sitt på afro-hörnan. Djuriskt. Hon höll på att leka kändis nörden... närå.image137

När vi kom in på småtimmarna och börja bli trötta förvandlades vi till småtjejer som fnittrade som några dårar när vi busringde till olika folk. Haha jag höll på att garva ihjäl mig när Fia gjorde som cp-röst! Jag vill också kunna göra likadant. Haha ja, sedan sleepade jag hos morsgubben för att det var ju min älskade simskola dagen därpå.

Nu är det gjort i alla fall för den här veckan. Ska packa till fjällen nu ja! Gräftåvallen / Bydalen nästa! I möra bär det iväg och jag längtar som en jude längtar efter tora-rullarna. (Det var en dålig liknelse.) Men vi höres då //Amanda

Nu är plånboken som en gäddkäft

Så mycket som jag har handlat i dag på Birsta city har jag inte handlat på hela året ! Tyck att jag är torr eller vad, men jag har haft shoppingkramp. Jag har inte handlat grejer till mig själv på jag vet inte hur länge. Men nu har spärren i min hjärna släppt. Jag har handlat två par dojjor och en tröja! :O Annars har det bara varit mat och snax mitt konto har givit kosing åt. Feel nöjd för en gångs skull. image135

Nu är energi-nivån låg igen måste kila innan allt raddas. Hare pöss hej! /Amanda

RSS 2.0