Sista april

Hej. Idag är det sista april. En annan har slavat här hemma redan och dammsuckat hela nedervåningen. Så nu har jag ryggskott nästan. Ikväll ska jag till Eve och grilla med legenderna. Det ska bli mysigt hoppas jag. Vet inte vad vi hittar på sedan men evelina påpekade väldigt noga att vi inte kunde vara där hela kvällen. Hon behöver inte oroa sig.

Igår höll jag på att få hjärtinfarkt. Jag säger bara polis + moppe = gasa som en jude åt andra hållet. Hjärtat höll på att galoppera inne i brölla och tur att man har kontakter i Nolby som man fick slänga in moppen hos. Men nu är läget lungt. Var med Fänky igår och vi var ute och vandrade och vi slutade på kyrkogården och hade en massa djupa emo-tankar. Vi kom på oss själva och bytte samtalsämne.

Höres //Amanda Sten

EVELINA

Jag älskar den här ungen... Kan inte låta bli och driva med na!! Okej, jag har en svår fråga; Gissa vilken bild som är oretucherad (eller hur det stavas)?
image150image151image152image155image153image154

Det är ganska svårt när man kommer till kritan :D

Bombattentat

En dag i skolan så var det lunch då. Stog man där i matkön helt lungt och harmoniskt och blickade ut över den härliga buffén. Så plötsligt var det någon som smällde en raket inne i matsalen aldeles vid mitt öra och det bara snärtade till i trummhinnan och jag vart döv för några minuter. Inte nog med det, när jag och hasse låg på några bänkar och solade kaggen så var det några dårar som kastade ut en ICA-kasse fylld med vatten från fönstret. Den var cirkus 2 cm ifrån att träffa mig i huvet och jag fick damp men Annika lugnade ner mig med en bedövningspil.

Nån dag efter det så var det GIF och jag och Emma pallrde oss in mot staden och skådade den piniga matchen. 2-2 mot Trelleborg. Annars så sitter jag hos Eve nu och data-nackar och vi har varit hos Petra och kelat med hennes hundar och blickat på TV !! Ja, det var väl veckan i stora drag fast jag glömde en händelse... När vi hade idrott så skulle vi åka inlines och jag och annika drog en repa på stan inne på IN och testade kläder typ. Vi skämde verkligen ut oss och jag for runt som en brandbil i nyllet i mina knä och handleds skydd.

Amanda Sten

Söndags äventyr

Var och kollade på match..

Medans Emma hade samling så hade jag och Eve och Sandra anigens tråkigt så vi kom underfund med att det var lika bra att lägga sig ner och vänta på domedagen. Innan matchen började var det djuriskt segt sedan kom ryska vinterkylan och tog kål på oss. Då dök Lena upp med bilen och man vart räddad.
image148
image149
Emma in action.

På kvällen drog jag in till staden och hade deeptalk med Annika på waynes. Det var lärorikt och sedan fick jag skuts hem efter mycket suck och stön av Teo och Jerry.

Jaaaaaaah

Ja, ännu en helg har passerat och jag kan inte säga att det var så mycket spec. med den. Med facit i hand så var den ganska normal. Hade ju match igår och resultatet ska vi inte tala om. + att nån pickade hål i min vad så att jag har gått och haltat som en dase hela tin. Pinit värre när man vill se ut som en friskis också kommer man och haltar. Aja, förhoppningsvis går det över så att jag kan börja träna igen . Min ämnesomsättning krackulerar om jag inte tränar serru. 

Deppigt snack nu tycker jag så jag ska ta och dra en kul historia:
 
En deppad man kommer in på baren och beställer en dubbel whiskey. Bartendern frågar honom vad som hänt, och mannen berättar att han kom hem och fann sin hustru i sängen med hans bästa vän.
"Vad gjorde du då?" frågade bartendern.
"Jag sparkade ut henne från huset och bad henne dra dit pepparn växer," svarade mannen.
"Och vad gjorde du med din bästa vän?"
"Jag tog ut honom i trädgården och sa 'Stygg hund, sty-y-y-gg hund!"

Den var sämst.

Amanda


Helgen i stora drag

Tja förbövelen !

Denna helg har rullat på som om den aldrig ägt rum. I fredags var det träning sedan pallrade jag mig bort mot kusten där Sawert har sin boning i Juniskären. Där lirade vi lite snowballwar med ganget sedan var det dax att pysa hemöver.

Lördagen bestod av en vistelse på stadens gator utan rubbat tillstånd på kontot. Inget blev köpt med andra ord. Jo, jag köpte en dator förresten. Ganska stort minus på kontot menar jag.. Sedan chillning med moder och syster. Soffan tog tag i min kropp och jag kände att jag var där jag hörde hemma. Fankan kom hem men ingen stöttade mitt förslag om att vi skulle engagera oss i hennes hemkomst.

Söndagen är ännu inte slut men jag misstänker att det inte blir nåt. Extremfall träffar jag fankan och gänget hos nån. Annars har lill-syster haft gympa uppvisning och det var ju kul att kolla på. Simskola har också ägt rum och det var betungande som vanligt. Dock är det bara två ggr kvar av denna mardröms-termin.

Amanda

Peddo-leken

Sitter här och känner att jag borde plugga. Men jag tappar lusten när jag ser alla papper som annika har rivit sönder. Sällan den kvinnan går vild på mina scheman och matte-planeringar. Igår var jag med eve och emma. Medans Emma satt och dota-nackade så lekde jag och Eve en aktiv lek som vi inte har lekt på länge; Peddo-leken. Det var ett tag sedan och det var lite knakligt med alla nivåer. Vi kom inte ihåg nivåerna och hur det var men nivå ett var iaf; peddo utan motstånd. Ju mer de ökade desto mer motstånd fick peddot göra.

Grundare till den där leken var jag och min gamla barndoms vän Rosita. Undra vad det hade blivit av oss om vi fortsatte umgås! Haha, navet-hängare eller dyligt säkerligen. Men det var kul ialla fall. Inte en tråkig minut med den kvinnan. Fy, vad nostalgisk jag låter. Ska nog ta och grabba tag i skolarbetet endå, jag blir bara tårögd av att sitta här och filosofera. Närå, eller jo, lite sanning låg det väl i det sista.

Amanda Sten

elevator.

Hallådär!

Igår minsann tog jag mitt förnuft till fånga och pallrade mig iväg till badhuset och simmade. Jag var där i en timma men satt nog och fikade melon i en havltimme och bastade en kvart.. Ja, men lite träning fick jag nog trots allt. Nu sitter jag på webdesignen och relaxar. Ska ta tag i hemsidan snart. Sedan är det svenska och då måste jag jobba som en dåre..

Snart kommer min kuse Fanny hem ifrån London. Det känns otryggt att hon har varit i det terroristhotde London i nästan 3 veckor. Men snart är hon hemma i trygghet hos mig. Jag ska vårda henne som den dotter jag aldrig fick, ta hand om henne som en liten valp som måste avlivas om man inte får pli på den. Överdrift kanske. Nä men hursom helst, det jag vill komma fram till är att jag vill veta vad hon har haft för sig på andra sidan atlanten. =)

// Amanda

Samhällskunskap

Japp, nu är man på skolan som man varit på i 10 år av sitt 16:åriga liv... allt är i sin ordning med andra ord. Igår hade vi fotbolls träning på Västhagen och vi körde smålags spel. Jag hamnade med Emma och Eve. Det vi först trodde skulle vara en kul grej som inte var så seriöst utvecklades senare till en krigszon och vi gnällde på varann asmycket. Vi förlorade nästan alla matcher och det slet hårt på år psykiska hälsa. När det var klart så skakade vi fred med varandra och vi slutade gnälla.

Amanda

Forsmark

Hola. Nu har det hänt grejer!! Jag har kommit in på Forsmarks gymnasium för häxkonster och trolldom. Närå, men det är en natur-internat-skola och då måste jag flytta. Det innebär, no mamma & pappa. No v-malm. No kompisar. No fotboll. Enbart plugg och eget ansvar. =S Det är ett stort steg jag ska ta. In i vuxenvärlden. Bye bye barnet i mig. Nä, men jag ska tänka nån dag, men det lutar åt att jag pyser iväg.

Jag kommer att bli pank fatt det kostar och bo där och fet fatt jag kommer inte orka träna själv... men undra om det inte är värt besväret.

Amanda

Japp

Ska ha biologi om 4 minuter så jag snabbar mig lite. Jag har träningsverk på utsidan av röven p.g.a idrott med falkan och träningen sedan på kvällen med Jimbo. Ikväll ska jag och evelinus.blogg.se vara barnvakt åt Simon och Alva, mardrömsbarnen. Vi ska locka dem i säng tidigt och sedan ska vi sova en sväng tills glenny kommer.

men vi hörz /amanda

Heeeh...

Nu sitter jag på datakunskapen. Och ikväll ska jag och den välkända evelina sova över hos vår gemensamma farmor, fast det är hennes mormor men jaja. Jag har inte svrivit på ett tag men här kommer anledningen... jag  har inge vettit å skriva.

Men nu ska jag fortsätta pyssla med hemsidan så snart kommer det en döfrän hemsida som kommer att ha fler besökare google. Ja! Fetatse ideén. Jag ska starta en sökmotor. Äh.. nu måste jag sluta, jag tråkar ut mig själv med basta.


RSS 2.0