Lyktstolpe

Sitter och fördriver tin lite och framkallar datanacken i samma veva. Väntar på att min fotbollsträning ska äga rum där jag ska få träffa Lubis-Eve och alla di andra gossarna. Har tatt hem en hel drös med filmer som jag tänkte chilla till ikväll i min ensamhet och lite skåpätning.

Min puckel på axeln har blitt jätte gigantisk efter trimmern och jag ser typ ut som notre dame- snubben. Slitsamt jobb man har med det är duger i krig så att säga. Snart är det gatufesten och det ska bli Ql. Men nu måste jag change-a kläderr så pilla kön allesammans så hörs vi. Ja, bra, hej.

Synd att ryssarna loosade igår :'( Jag hejade på den lille tsaren.

Katten också

Kära jistanes vad tiden går fort. Jag minns det som igår när jag föddes och nu sitter jag är och lägger manken till att jag flyttar snart... men inga panik-känslor än har jag drabbats av. Och det är ju bra. Det blev ett ganska drygt inlägg nu och jag vet inte om jag mäktar med att skriva nå mer. Men jag kan säga som så här att jag såg en mask idag på jobbet, en dö-lång och fet som jag stiftade bekantskap med. Alla djur dras till mig dessa veckor har jag lagt märke till.

Hörez / Amandish

En dag på arbetet

Tjabba labbarna polarn!


Idag på jobbet har det hänt stuffs kan jag lova. Först såg jag en anakonda-tonårings-orm som slingrade sig runt en blomm-stjälke. Jag trimmade som en galning och sedan flög jag typ 20 meter iväg och grinade innanför hjälmen för mig själv. Efter det luskade jag ut att när det sprätte in under visir-gallret, att då hade men trimmat på en snigel och det var den som splashades mot min sköra, fräkniga, bleka, ariska hy. Det var snoskigt kan jag lova.


Jag kom också på när jag stog trimmade (jaha? gör jag inget annat på dagarna? nej...) att helt plötsligt stog jag i en myrstack och det bara yrde myror och sprätte in levade i min hjälm. Och innan det, nu vettni blir det vridrigt på hög nivå i det animaliska riket. Jag stog och trimmade under ett träd, och helt plötsligt kom jag på att jag stog i en sån här hägg med en massa mask-kokonger i silkesnät, som det kryllade likmaskar i. Då började jag också att grina för mig själv och funderade på att hoppa framför ett tåg av äcklad-het.




Ja, som ni ser har det varit en vidrig dag för mig.Plus att mitt skärp på arbetarbrallorna har pajat. *Snyft*. Men jag ska få ett nytt av arbetsgivarN' Peter vars mob.nr börjar på 076. Intresseklubben antecknar.


//Amanda


Sommarjobb

Om 11 dagar är det över.... Det har bara gått 3... sedan har jag två veckor till på ett annat ställe... jag är redan utbränd. Jag har trimmat gräs dagarna i enda och nu har jag fått en yrkes skada. Jag ser allt som gräs och sen ser jag en trimmer gå och virvla rund i det. Som igår till exempel när pappa höll på att snacka allvar med mig var det enda jag kunde tänka på att jag tog en trimmer och kuttade hans hår. Men jag är väl glad att jag har ett jobb iaf. Tacksam å akzo nobes vägnar.

Har smörat in mig som en dase överallt så när vi har fikaraster har jag cirka tio ställen som sitter och håller tummarna att jag ska dyka upp och joina dem. Jag trivs som fisken i vattnet, eller fabriksarbetaren på fabriken, på akzo. Jag har till och med flörtat iin mig hos några på nedre fast jag bara har vart där en gång!  Det är en egen liten värld där uppe på övre iaf och alla är som en familj. Alla springer runt i sina overaller, hjälmar, hörselkoper, skyddsgöasögon och håller varandra i händerna och kastar blommor omkring sig. Så jag trivs. Jag är bara utbränd. En annan får ju ta grovjobbet som den man jag egentligen är och stå i branstaste slänten och trimma.  

Ja, men vi hörs / amanda "the akzo-worker" sten


SVERIGE

Hej, nu var det ett tag sedan igen.. men ja, en annan har ju haft en massa things för sig. Skolavslutning, födelsedag och en massa sånna saker!

Jag har tagit avsked av min klass eftersom jag ska lämna de små liven till hösten när jag pyser iväg mot farligare (cancer-spridar) trakter. Kärnkraftverket i Forsmark lockar. Serri, tänk om mina ungar blir missfoster?! :O När vi var där och kollade så såg jag att alla träd var helt knöliga och det skrämde mig.

Ja, ja men drar andra halvlek igång mellan SWEDEN - SPAIN. Vi hörres guys. Puss

Analklåda

DET ENDA I SKOLSKITAS KVAR NU ÄR EN REDOVISNING...

...Om ett så fruktansvärt intressant ämne som biobränslen. Men jag ska inte svika mina redovisningspartners Gabbe och Anton von Kanten och lägga ner nu. Det är bara det kvar sen äre chilly vanilly. Sedan är man ju nyfiken på sina betyg som man inte har en aning om vad de kommer att bli. Dålig stil tycker jag från NV-lärarna.
 
Nu ska jag fortsätta tvinga mina ögon att kolla på biobränsle orden. 

Peace out // Nets Adnama 


Kecke prof

Nu sitter jag på morsgubbens jobb och har nyss haft simskolemöte. Det gick dösnabbt och ja, det var lite nostalgiskt att se de där ung-namnen framför sig. Man tänkte på tiden när de var små spädbarn och nuddade vattenytan för första gången. Ljuvliga minnen, inte. Det var nog så att man fick stå och fjäska som en fikus och dalta och krusa ungen för att den bara bölade som en dåre hela tiden.

Idag så hade vi kemi prov och det gick väl sissodär. Vi hade provet i aulan och vi satt på varannan bänkrad. En annan var omringad av provskrivare när man vart klar och då fick jag klättra över bänkarna. Just i ögonblicket när jag klev över som den viga atlet jag är kände jag hur brallan for ner och hur jag blottade min djupa stjärtskåra inför alla.  Pinit läge, det gick ganska osmidigt till i mina för små tajta jeans. Jaja, det var det, sen for jag hasse, systan och sundlig till birsta city och shoppade lös. Jag handlade inget.

//Amanda

RSS 2.0