Stark vilja

301033-47

Tight schema

Hej, nu sitter jag på skolan, vi har dock slutat men jag väntar på skjuts från Sawert's för att vi ska åka till Torpshammar och spela match med essan. Jag sitter och  äter sallad, bröd och banana och jag känner mig som en lodis,really. Nyss var min mentor här och satt och dillade, han hade vägarna förbi i korridoren, där jag äter. För övrigt är det alldeles tomt här. Helt öde. Kissnödig är jag också. Men nu ska jag ta och packa ihop mitt pick och pack dra iväg till sporthallen där min skjuts förväntas hämta upp mig.

Bye for now Amanda

Fortsättning på förra inlägget :P

Nu är jag hemma från skolan. Magnus mobil klarade sig bra från fallet. Men i måndags kväll så hade vi match mot SDFF och vi loosade med 3-0. Jag erkänner, de var bättre än oss.


Ego bild på mig första skoldagen.


I tisdags var vi med klassen i Sidsjön för att vi skulle lära känna varandra. Nu kan jag vad alla heter! På kvällen så hade vi match mot Selångers 93-or och pinit nog förlorade vi med 3-0 där också... Men jag skyller på att de var barn och jag kunde inte utöva mina agrissioner (stavas hur?) på dem för att då skulle det vara barnmisshandel. Säger vi.


Idag, onsdag så skulle vi ha med oss datorerna för att vi skulle tydligen sitta och dryga och "lära oss first class". Det gick ju på nolltid eftersom min klass berstår av endast dataintresserade. Förutom vissa men de flesta gör inget annat än att sitta och datanörda hemma på fritiden. Efter lunch så skulle vi beblande oss med de andra NV1-orna i form av trädbingo, vilket gick ut på att vi skulle gå en runda och gissa vilka träd vi passerade. Sedan körde vi nån himla sundsvallsrunda som ej är värd att nämna. Rast däremellan tyckte jag att det var en aning dött i korridorerna. Jag och Magnus slog på våra datorer och vi fick reda på att Annika (även kallad Hasse) satt i "mysrummet" så vi gick ner dit. HALLÅ!!! HAR JAG VARIT PÅ ETT NÖRDIGARE STÄLLE PÅ JORDEN FÖRUT???? var min första tanke när jag kom in i mysrummet för att där satt nämligen 35 pers med varsin laptop framför nyllet och alla var helt tyst och inne i cyber-världen. Vad hade jag för annat val än att sätta mig på den enda lediga pallen och dra fram min egna dator och nörda? Magnus fick sätta sig på golvet för att han fick inte plats i någon annan stans. Kom ihåg att jag nervärderar inte mina klasskamrater med att kalla dem nördar. Jag beundrar dem för att det verkligen brinner för någonting här i livet. Datorer. Sedan får man bilda sin egen uppfattning om det är töntigt eller coolt men jag säger pass så länge i den frågan.   

I morgon har jag match med Essvik i Torpshammar. Sawert ska hämta mig i staden för jag hinner inte hem emellan skolan och största intresset (vilket inte är datorer). //Amanda


Första skoldagen

Hej, nu sitter jag på skolan och om en timme börjar vi:P för två dagar sedan var jag här för första gången i mitt liv, det var inte nådigt kan jag tala om för dig:P Jag tog rygg på Magnus som jag kände sedan barndomens år och förföljde honom större delen av dagen. Upprop och dryga pappersifyllningar och i slutet av dagen fick jag min dator :D

(Magnus tappar sin mobil i golvet när han lägger sig på bänken.)

Men nu har jag inte tid mer, jag skriver mer ikväll. När jag är ledig för en gångs skull. /Amanda

Lysafton

På lördag var de det så kallade "Lysafton" och det skulle vi "fira" nere i "Emmas" "stuga" i "Björn", vid "Skatan". Hehe "skoja" med fjuffarna. Men ja, vi skulle komma dit halv 6, 6 och jag och min bra familj kom dit klockan halv och resten kom också halv fast en timme efter. Jag är inte särskilt förvånad över det menmen man kan ju säga en timme innan bestämd tid för att alla ska komma i tid. Palla snacka tider nu. Men när alla hade kommit fikade vi blåbärspaj som Lenis hade bakat. Sedan åt vi popcorn och chirre och sen gick vi ner till båtplatsen och kikade på lysen.
301033-42
301033-44301033-43
Mina päron åkte hem tidigare och lämnade över ansvaret över mitt och Freddies liv till den här mannen och hans hustru Malin som båda tog väl hand om oss under kvällen. Efter att vi hade evarit vid båtplarren så gick vi genom skogen till Skatan där vi kollade på andra lysen och stjärnor uppe i himlavalvet. Jag såg ett stjärnfall och vart så till mig att jag råkade skrika "KOLLA". Vad jag önskade mig tänker jag inte berätta.

När vi stod och kollade på båtar som åkte förbi i vattnet i mörkret så tog jag Eve's äppelskrutt och hyva ut den och jag tror att jag träffade en båt. Då kom en tant och gick förbi och mumlade "Här kan man ju inte stå, snart blir man väl slagen i huvet". Har ingen aning om vad hon syftade på. Psyko-tant ialla fall, hon var säkert schitzofren. Sen gick vi hem till stugan och grillade körv, men jag åt ingen för att jag var mätt i magen. /Amanda

En vistelse på Björn

Igår så skulle jag och company åka till Björn ju. Vi parkade mopparna hos Sawert's och jag fick köra båten ut till ön. Det gick helt felfritt och jag körde som en gud! När vi kom fram tog jag, Emma, Eve och Fanny våra metspön och vandrade vår kos till klipporna där vi fiskade utan resultat. Det enda som hände var att jag och Emma fick maskinälvor på våra späda fingertoppar. När vi hade gått tillbaka till stugan så grillade jag och Eve korv.
301033-35301033-36
Efter korvätandet så badade vi pool och det var jätte mysigt! Morfar och Evelina och Fanny dillade om gamla hits och en massa pop-grupper. Vi hade radio guld på och själv trodde jag att allt var Beatels. Efter att vi hade badat så gick vi in i stugan och där åt vi nötter och snackade mer musik. Det varkar som om morfar är värsta musikfantasten men det kan man inte påstå.
 301033-38301033-37

När vi vart trötta så gick vi och la oss i gäststugan, men tyvärr var det en människa som hade helt hux flux fått en göteborgs dialekt som surrade på fast ögonen var aldeles ruttna av trötthet. Fanny. Göteborgaren som förvandlades en skvader och slängde sig över de trötta när andan föll på. Fast vi fick ialla fall varsin nyckelring av henne.
301033-40
301033-39
Jag delade säng med den här demonen i "gröna hörnan".

Snygg tjej vid poolkant dagen efter.
301033-41

Vi åkte hem vid ett-tiden för att jag skulle vara barnvakt med Freddie hos moderns arbetskamrats barn. Det var faktiskt kul! Menmen. That's all for now /Amandow


En Domares Beslut

Matchen igår gick inte så bra... Vi förlorade med 3-1 mot Bonsjöhöjden och domaren var dement och döv och blind och skel och hade damp, de måste ha hittat honom på närmaste ålderdomshem för korttidsboende.
Det var en tjej i deras lag som slet som en dåre i min tröja och då brann det för mig. Vad jag gjorde mot henne har jag glömt bort för att jag var i ett slags trans av vrede. Då kom domaren fram till mig och sa- "Vad sysslar du med?"
Jag - "Jag spelar fotboll".
D- "Det såg inte ut som det, du har tur eftersom att jag inte såg vad du gjorde mot den andra tjejen"
J-"A, det var ju tur för henne, annars skulle hon fått kort"
D-"Passa dej, nu ska jag hålla ögonen på dig!!!" också gav han mig hatblicken.
 
Snabbtänkt som jag var stängde jag min mun och höll en låg profil resten av matchen. Men Anki råkade ut för ett gult kort bara fatt hon gjorde en glidtackling lite fel. Det kan ju inte hon rå för!!! Också dömde domaren frispark om men råkade ta ner bollen på bröstet. Han ba "Det hör ihop med handen så det blir hans på det!" ÅÅÅHHHHH!!!!

Nog om mongo-domare. Jag satt och tänkte tillbaka på hur sommaren hade varit och då kom jag att jag har varit i Italien och det var bara så kul :) Jag kommer att ha minnen för livet med mig därifrån.



Bild 1) Volleyboll "hunkarna" som tvingade en att spela i glödhet sand och som inte kunde ett ord engelska.
Bild 2) Emma, Tessan, Nessie och Evelina som tvingas vila i skuggan i halvlek av matchen.
Bild 3) Diego, våran guide. Fotot togs på invigningen.
Bild 4) Mina fötter på San Marino arena. Bevis på att jag har varit där och kännt det ljuva gräset mellan mina rangliga tår.
Bild 5) Our team med Diego i spetsen på invigningen. Oerhört trevlig kväll jag upplevde med denne man (och en massa andra, faktum är att jag såg honom inte så mycket när jag tänker efter)!

Italienresan är en av några saker som har varit sommarens höjdpunkter. Jag kommer förstås aldrig att glömma när jag fyllde 16. Vi var i Spanien då, i början av sommaren och vi åt på en restaurang med hela konkarongen. När jag kom tillbaka från ett toalettbesök blev jag djuriskt överraskad och överfallen av kökspersonalen med tårta och alla sjöng "Happy birthday..." det var bara så pinit.

Ikväll ska Emma, Eve, Fny och jag till BearIsland!

Amanda

Jaaa....

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade men nu är jag tillbaka på banan igen :P Jag har liksom inte haft tillgång till någon dator på ett tag. Selångerhelgen som passerat har varit mycket inspirerande; på fredagen gick jag med Tessan, Steff och Fia och det var apaQl! Åkte space jam och lodade runt mest sen bara :) På lördagen gick jag med mina kusar Emma, Eve och Fny och det var kul :P Vart lite mer shopping den dagen och lite mer karuseller med Evelina.

När hon jag åkte "breakdance" så höll vi på att planera nästa åk och utan att vi hunnit reagera så var åket slut :(  Sedan åkte vi virvelvinden som planerat (!) och då levde vi ut våra liv, förutom att karusell snubben gav porr-blicken hela tiden så att man kunde inte koncentrera sig på att ha kul. Jaja, men sedan sov jag hos Eve.

På söndagen så hade jag träning det var väl dagens happening och igår, måndag hade vi div 4 match på kullen mot Timrå. Vi loosade med 4-2 varav ett utav målen var mina ^^  Idag ska har vi match i Härnösand med f. 15/16.

Men ha de bra tills vidare dåe:P
Amanda


Dyketrocken

Igår var jag med Fny på Dyket. Det var ganka kul fatt man såg ju en hunk där :P'  
När vi satt i pubben (publiken) och tittade på sveriges yngsta dansband sjöng Fanny med som en galning till Arvingarnas Eloise och jag fick dämpa henne så att hon inte skulle skämma ut sig. När Brobergz hade spelat klart var det dax för nånting mystiskt, sa Alex som var kvällens konferencier. Det vart mörkt på scenen och lamporna lyste ut över pubben och en röst sade; 1989 upprepende. Upp på scenen kom en man i 25-30 års åldern och han började dilla om att han ville ha kärlek, spirituell kärlek. Efter hans första låt som handlade om nåt  "ensam kvar i ödet" var det kanske 2 pers som klappade, en av dem Fanny. Snubben sa att han aldrig hade fått så mycke applåder i hela sitt liv. "Mina minnen på ett polaroid" hette andra låten och han sprang runt i pubben som en dåre. När tredje låten skulle börja drog jag med mig Fanny därifrån och sa att vi skulle åka hem nu. Att nu fick det vara nog på trams!

/Amanda

Björn :D

Igår var jag med mamma, morfar, Evelina, Freddie och hennes mate Moa till morfars stuga. Det ligger på en ö ute i Juniskär och ser för övrigt ut så här;
                                                                     301033-28
301033-16<--Mamma och morfar
Vi åkte båt ut och när vi kom dit så började mor min att tillaga tacos, vilket jag fattar väldigt stort tycke för. När vi hade ätit så gick Freddie och Moa ner och fiskade, de fick 6 stora abborrar (stavas hur?).
301033-22
Observera att jag muläter chips i backgrounden.301033-23
Här rensar de firrarna, jag kan inte fatta hur de törs ^^
301033-21301033-19
Sedan badade Freddie och Moa och jag knäppte "åretsbild"-kort!


När kvällen började på att nalkas så skulle vi bada i poolen och morfar eldade så att den blev kokhet. Min uppåtpekande tumme menar på att temperaturen är lagom. Evelina satt med en sil hela kvällen för att fiska upp eventuella askabitar eller drunknade mygg. Den människan hackade tänder av rädsla hela kvällen ifall det skulle komma en spindel i vattnet. HARE!!! Närå, Eve jag klandrar dig inte för att du har fobier.
301033-25301033-24
301033-26
Där sitter typ alla i poolen på nattkröken.


Dagen därpå lärde jag mig att köra båt! Jag var oerhört duktig och jag körde jättelångt och lade till vid bryggor och allt möjligt. Så nu är det bara att ringa till mig om ni vill ta er ut till denna ö och uppleva mysighet på hög nivå! Det var faktiskt väldigt mysigt på Björn den här gången och jag är tacksam att morfar slog till och köpte stugan för x antal årsedan.
 
//Amanda


Drakbåtsfestivalen :P

Igår målade jag och Eve hos Glenn fast han var inte hemma. Jag fick typ göra allt och Eve gick bara runt och klappade och gosade med hans katter hela tin. En annan får slita för sitt dagliga bröd medans hon glider på en räkmacka (jag= räkmackan). Närå, ta inte illa upp Eve, jag skojjas bara lite. Men fter måleriet så åkte vi till Dyket, skojjas igen vi åkte in till drakbåtsfestivalen. När vi kom in till stan så blev jag och Evelina hungriga så vi drog en Subway med Lena Andersson och Emma och Fanny var där en sväng men det var bara jag och Eve som tröck ner våra feta arslen på Subway's fluffiga stolar och åt. Mmmm....
301033-11
Emma fick en kaka av sin moder som hon stolt håller i med sina skakiga fingrar och Lena visar stolt upp Subbe-kassen med ett innehåll vars namn ej går att uttala.



Efter maten så var vi och kollade när Emmas pappa rodde, de vann överlägset sitt lopp. När vi hade sett loppet så såg jag en hunk som jag ville jaga. Vi jagade honom men tappade bort objektet. Så vi kollade på ytterligare ett lopp.
301033-14

När vi lessnade gick vi på stan och jag själv köpte ett ballonglinne på Carlings och Fanny köpte en svart kajal på H&M. Observera detaljerna. Efter det så åt Fanny, Emma, Kicki och Kent på Donken. Sedan följdes vi åt till deras bil. På bilder sitter vi i den.
301033-16

 
Vi åkte med dem till ICA bommen dör jag såg min faders bil utanför Restaurang Knuten, jag gick in dit och han hade slagit på stort och köpt pizza till sig själv och sin fru och deras gemensamma dotter.

301033-18
På bilden visas en nöjd man, han har ögonen öppna men det ser ut som han blundar.

A, men på Ica köptes det snarra och deverse godsaker som sedan åts upp i en lokal på klockarberget. D.v.s Fannys hem, det är ingen lokal okej, det är ett hus ;D /Amanda






Peace out (H)

Inledningen av denna dag började med att Evelina i princip ringde och väckte mig. Därefter åt jag frulle och sedan for jag till na för att vi skulle måla hos farbror Glenn, som är så snäll och har gett oss ett evighetsjobb som vi tänkte avsluta i helgen. Vi ska måla hans himla räcken som är typ flera mil långa. Aja, men det gick bra vi skulle bara dutta på grundfärg.

Efter det gick vi in till Evelina. Då hände någonting fruktansvärt; det kom målarfärg på Eve's halltapet. Evelina visste varken ut eller in och var helt paralyserad av den där färgklicken och gnuggade asmycket med en trasa så att TAPETEN FÖRSVANN. Evelina trodde att domedagen hade slagit in, att hennes fader skulle döda henne men så vitt jag vet så har han väl knappast märkt det.

Men smutsiga som vi var av målarfärg och andra ting beslutade vi oss för att vi skulle tillbringa dagen på det folktomma Dyket (NÄE?! oväntat). Vi var där med Tessan, Fia, Steff, Petter, Arvid, Emma och Josse. Arvid inspirerade mig och Emma till att piska varandra med handdukarna och det vart ett krig utan dess like. Jag hade oväntade talanger på piskeri och gav Emma en dagsedel hon sent skulle glömma. Två blodiga slag på ryggen och ett i ögat samt ett x antal illröda märken.

Väl hemma kikade jag på 2 filmer, ej värda att nämna titlarna. Nu väntar chips i soffan och ytterligare nån film.
/ Amanda


Another day on dykan

Hello, idag har jag varit på dyket igen. Det var varmt jag brände mig lite grann trots att jag smörjde mig (vilket man fick kritik för "bara fatt du inte vill bli brun" var det nån som sa, nämner inga namn men Emma kan känna sig träffad). Jag var där med Kusarna och efter ett tag kom Tessan, Steff, Petter, Arvid, Petra och Maria.

301033-10
Steffe, Petter (Tore frilla) och Arvid
301033-9
Mongisen Petra :D
301033-8
Nessie :P
301033-6
Hunk (?) Eve
301033-5
Emma som tar sig en slurk
301033-4
Och sist men inte minst, allas våran kära Fankan


Efter Dyket så var jag på en djuriskt dryg träning. Vi gjorde totalt tre olika övningar och det är ju varierande och kul... inte. Nu är det kvällsätningsdax och jag har värsta bakverket i ugnen. Hähä :) ha't bra /Amanda


En dag på Döviksjön ^^

Hej! Idag har jag varit på Dyket med Emma och Evelina. Det var svinkallt i vattnet men jag badade ändå, man är väl viking... För övrigt var det hunkspaning men utan resultat. Lurade tydligen i Eve en glass men hon gav bort den när hon insåg att den inte var god.

Sedan så skulle jag och Emma stå i Dyketkiorran, det var kul men på slutet vart det äckligt när vi skulle tömma alla papperskorgar som det rann ut smält glass ifrån, och JAG FICK SNUSK PÅ BENET och på mammas sko som jag hade lånat men det vet hon inte om. :D Förlåt mig, mor. 
 
                                                                 
                                                           Emma äter en purrerulle och efteråt ä na nöjd

Det var allt för den här gången slash Amanda

En helt vanlig(?) söndag

Ja, helgen som har varit har inte varit å leka med. Vi Njurunda-tjejer har spelat sju fetjobbiga matcher. Vi gjorde ganska bra ifrån oss och kom fyra! Men jag hatar ÅZÖ för att de är sånna djuriska divor, hatar deras himla Tove som alla deras tjocka mammor stog och skrek "Tack ska du ha, det gjorde du bra, Tove, Tove, Tove" när hon gjorde mål, asså sånt sa man när man var typ pytteliten ^^. Aja... men vi förlorade bara med 2-1 och Sandra gjorde ett nickmål på mitt inlägg. Proud.

Efter matchen idag så var jag med Emma en sväng och eftersom man bor i ett tråkigt Kvisslebyghetto så fick man göra det bästa av tiden. Vi spejade på syrran och hennes s.k kompis typ, eller vi lurade dom. Vi skrev en lapp att de skulla komma till skolgården fatt det var en hunk där och ville vara med dom. Lade lappen utanför dörren och plingade på, kubbade asfort med träningsverk i benen och gömde oss bakom några buskar på skolgården och inväntade offren.


301033-1
Jag (pajkastar'n looken) och Emma (topmodel looken)


Det visade sig att de hade sett oss när vi sprang därifrån "plinget" och då var det ju inge kul. Man kan säga att allt sket sig. Bilden togs innan vi visste att vi var "busted", vi trodde att vi var fyndiga som kommit på ett jättekul skämt men vi vart nördar istället.


Första inlägg...

Jaha, då var det dax igen
Amanda Sten fortfarande glassig men
nytt år, ny låt, nytt mode, nytt glow,
men det är samma gamla tjej med ett härligt flow.


RSS 2.0