Hallo

Tjena, det är lov och då ska man inte ha några plikter... så gnäll inte. :)

Igår var jag och mamii på birsta och handlade svin mycke artiklar till min boning och vår nya. Just nu är morsgubas och hämtar nyckeln till vårt nya liv... Haha, nej då, men nyckeln till vår nya lägenhet så dagen  kommer att innefatta ryggskott och puckelrygg och allt sånt shit pga bära saker. Sedan ska jag på halloweenparty ikväll tror jag närmare bestämt. Och jag måste hitta nå gamla häxhattar eller nåt, jag vet inte vad jag ska va :'( palla waina.

Igår köpte jag en ny tele och toa-tvål. På återseende amanda.

dumjycke

Hallåw. Denna helg hare varit kalas för Malin, det var fredagen. Sedan pluggade jag lite på lördagen och glodde på lite nostalgisk Kenny Starfighter med en nyuppfunnen vän. Vi satt i soffan hela dan och degade, det var faktiskt ganska najs. Igår söndag kom Fredrika-hjärnan hit och då blev det slut på friden. Vi körde på med te-kväll till klockan 1 typ och jag är helt bombad idag.

Jag vill ut och löpa efter skolan kaggen växer you know annars. Men jag är barnvakt plus att det snöar typ här. Ryska vintern har intagit svea rike och jag är opepp på allt förutom döden.  Skoja ja  är'nte emo dirr. Hörs puss hej.

Nonsens

Hallå,

Ja som ni kanske förstår så har man inte så mycket tid att sitta vid datorn och blogga när man bor på ett sånt här underbart ställe som gimo. Surrounded by 3-vliga elever som av samma anledning som mig sökte till denna barriär.  Plugga och bara ha det allmänt nice. Också kommer det ett sånt här tillfälle, man sitter och gnöter i en begagnad kemibok och försöker greppa vad det handlar om också vips står det en dator här och puttrar. Då är det minsann svårt att slita blicken ifrån den otroliga uppfinningen.

Nej nu ska jag plugga, ska lira basket ikväll med gubbarna på Gimo-hallen och det kommer att bli blod svett och tårar kan jag lova. Sedan är det en skräckfilms time på schemat, bra pepping inför kemiprovet med Teacher Madis i spetsen.

Han är så söt när han ler :')

Love ya guys /amanda

Snyft

Hola hola coca cola!

I helgen har det varit öppet hus på skolan och enda anledningen till att föräldralöse amanda gick var för att det serverades gratis lunch. Glennys mamma och lillasyrra var här så jag fick hänka med dom till ikea och införskaffa glas och ett skohorn. Sedan åkte vi och badade på ett "äventyrsbad". Det var äventyrligt må jag säga...

Det var nämligen en massa turks som pubade av sig mot golvet så jag såg svarta fjun vart än jag gick så jag fick trippa som en liten apa för att inte bli träffad. Sedan vare mest chill hela helgen och jag har varit ute och motionerat med Katten. Annars hade jag datalogi prov idag på skolan och jag tror att det gick galant men jag vågar inte yttra mig ännu.

Nu ska jag pluggeliplugga lite skulle jag tippa på. So long suckers


Jag får agera sängvätare idag

Hejsan, nu  är jag hemma och kryar på mig, jag tror jag har lätt feber skulle jag tippa på. Men jag missar inget spec alls idag så jag kan varva ner. VI skulle bara snacka om rasism på nån annan skolan för det var tema skit. Så jag sitter hemma och väntar på att det ska komma nån snubbe och kika på vår silverfisk-odling och de kanske ska göra nåt åt det om de hittar nästet. Asså det är bara jag som har sett dom så det kanske var en hallucination också... men jag har dödat alla som kommit i min väg iaf och det är ju bra. De är så djuriskt  snuskiga... Nu ska jag kika på film och om jag är pepp efter den blir det fysik. Sedan är det Kemi lektion klocken sju ikväll, hör och häpna.

Vi Cs Amanda

Oj så det kan bli!

Oj då vad tiden går snabbt , det har gått en vecka blott och jag har inte slängt en tanke på att jag inte har hunnit blogga. men nu så. I fredags måste jag säga att det var askul. Hittade en snubbe på måfå i min kontaklista på mobilen och det vart party hos nån han kände med mina på hantlangare Eve och Steff. Sedan drog vi oss ner till staden som aldrig sover (Sundsvall). Pallade oss in och styrde våra lurviga mot dansgolvet på avenyn. Målet för kvällen var nått och efter en timme vart pajkastarna eve och steff typ utslängda och som den goda vän jag är hänkade jag. 

Sedan gled vi ner till subway för att vi skulle avsluta den roliga kvällen med ett lyckligt slut med lite käk i kistan, och då knackade ondskan på dörren i form att några skitfjortisar som utan anledning bröt på turkiska trots deras ariska hy började mucka och det slutade inte så lyckligt. Indränkta cola och käken ur led, steffs näsa hade råkat ut för snubben i Saw-filmerna satt vi där på bussen och hackade tänder av kyla som några foster. Dock vet jag inte hurvida skadorna på de vederbörande vart, men med tanke på att jag fortfarade har ont i handen så hoppas jag på att det är en känsla som sitter ett tag på dem. Jaja, nu pallar jag inte skriva mer för att min datanacke har utvecklats till den värsta graden. Ska räta ut den...

Igår var jag iaf på bio och såg patrik 1,5 med ett gäng välbekanta trynen som jag kännt sedan mannaminne. Eve, emma, fny och fredrika.

Åker till Gimo tha Ghetto i dag. Tjing Amanda   

RSS 2.0