Fikus

Helloj

Helgens bravader har bestått av softning och kaffepimplandes på stan i solnedgången med ett gäng härliga girls. Övningskörning utan fader i bil och plockning av maskruttna äpplen som slav hos farmodern. Vad mer kan man begära en helg. Ska ju hem nu till helgen också och då blir det rackartyg som blir skrivna i svarta boken får man väl ta oh hoppas på, om härskapet håller vad som planerats.

Nu ska jag webba vidare blandat med sova på denna trååkiga lekka. Jag somnade förresten förut på svenskan men det bra:a var att jag drömde om det fröken sa så att jag missade inget. Nog flummat. Vi hörres amanda


Räkna IQ min vän

Hej gött folk. Imorgon har jag ett fettigt svenska prov och jag har hört enligt ryktesvägen att vår lärare Zaras prov inte är nådiga. Jag ska plugga som ett elfenben när jag kommer hem. Jag ska till Sundsvall i helgen och ena dagen är bokad av ewelinus "the boy who was called it". Vi ska hitta på nåt rackartyg och om det inte blir nåt tänker jag bestraffa henne med  ett verktyg som så fint kallas såg.

Igår var det guran som dominerade största delen av kvällen och jag å en snubbe som heter oskar satt och gnydde/vråla med våra otroligt vackra stämmor. Fönsterrutor och  grannarnas trumhinnor sprack. Jag tror vi ska göra en skiva. Den ska heta "tappa livsglädjen och häng dig vol 1". Nej jag skoja, så illa sjöng vi inte. Men nu ska jag fortsätta låssas göra nyttiga datauppgifter på datorn. Om teacher FJA ser mig nu så får jag stryk och där med basta.

Amanda

P.s Jag har brytit tån tror jag. Först spelade jag fotboll och daskade in den livlöse dolmen i en annans benskydd, sedan så råkade jag kicka allt jag var värd i Rebeckas dörrmatta, hon hade gjort en fälla för hon visste att jag hade ont. Och grädde på moset så halkade jag när jag klev ut ut duchen och p.g.a hastigheten i fallet så rubbades de inre lederna i tån och jag fick ännu ondare. Inte nog med det så bevittnade Rebecka, den onda, händelsen och fick sig ett gott skratt som hon livnärde sig på resten av kvällen. D.s

Panik

GAAAAAH!!!!!

Såg att jag hade fått ett mail av rektorn idag och jag och en snubbe till på skolan ska åka upp till sundsvall (västermalm) och härnösand och snacka om skolan. Jag kommer ju att skämmas dasen av mig och jag vet inte vad jag ska säga eller nåt... plus att jag brukar pubba med rösten när jag snackar hela tiden. Aja, det blir en utmaning gott folk. Vi synses den 3/10 i korridorena på västermalm.

Det som rör sig i huvet just nu

Nu har jag syndat i blogglivet, jag har inte skrivit på några dagar men jag har haft det fult upp med att lira gura och sjönga James Blunt låtar och vrålat och grejat. Men kul är det också har jag haft massa tekvällar tror jag. Kemiprov har jag hunnit med också, väntar nu spännt på resultaten.

Asså, jag har ett problem... lumpen.. jag vill göra det men samtidigt så känns det som om det aldrig kommer bli krig i sverige och då har jag slösat ett år. Fast å andra sidan är det ju en massa biffiga hunkar där och man får träning och det kan vara en kul grej att ha med sig i bagaget. Vi gör så här, jag ansöker om mönstringsgrej sen om jag inte har nåt annat för mig gör jag ett. Om kaggen inte har odlats så att jag inte har kapaciteten vill säga.

ÖÖÖj, det var match igår förresten vi vann mot serieledarna Uppsala med 3-0 och jag gjorde faktiskt mål ska ja säga er.. :) Annars har morfar tillbringat sin helg i sköra Gimo, dock jag har bara stött på han 2 ggr som hastigast men han skulle bjuppa på pizza idag. Gottigottinamnnamn.

Nu ska jag göra någe vettit. Amanda

Charlottas boning

Chena

Nu sitter jag här i en byggnad som är döpt efter nån himla gubbes unge för typ tusen år sedan. Charlotta. En trevlig boning där forsmarkselever brukar "hänga" när de har hål eller data. Undervåningen består av ett uppehållsrum med massa tjottas runt om och övervåningen är geekarnas paradis, datasalen, emma ta inte illa upp!

Nu ska jag ha energiförsörjning snart och jag är inte peppad på den tråkiga lektionen, aaah det luktar asmycket brännt!!! jag tror jag måste springa... serri, tänk om det brinner..? shit jag vill inte dö idag.
Nä,  jag tror att det är lugnt men jag orkar inte skriva mer nu.

Så vi cs Amanda

fantasin flödar

Tjenis Penis!

Igår var det tvättstugan som gällde. När jag och Lenny hade satt på tvätt så gick vi och letade folk, det visade sig att efter vi hade gått runt i halva Gimo befann alla sig i vårt hus snett över. Vi var där och det var så trevligt att vi glömde bort tvätten. Klocken ett när det var läggdags kom jag på ett. Fick man löpa ut till tvättstugorna där vår tvätt låg helt helt dyngsur i de moderna maskinerna från 1800-talet. Slutet gott allting gott som man brukar säga och ingen skada skedd.

Jag åt falafel igår och tro det eller ej så unnade jag mig lite lösvirre karra. Men det dansade jag bort senare på kvällskröken tror jag. Nu ska jag forstätta städa och vi får se om det bär av till uppsala ikväll eller om man stannar i de folkrika Gimo och är social med de andra stolpskotten som inte åkt hem över denna helg.

Hejdå. Erbjuder er lite ögongodis under tiden till nästa inlägg. /Amanda

Fut

Shitt pomfritt. Denna vecka har minst sagt rullat på. Det kändes som om det var måndag idag och ja, det var ju inte kul. Men imöra ska jag sova ut som ett litet foster och ikväll ska jag tvätta och kolla på en serie som jag tatt hem och pimpla te. Jag känner mig så nyttig nu för jag och Jonte har slage vad om vem som kan få magrutor tills nästa gång vi träffs å jag tänker BANNE MIG INTE FÖRLORA!!! Jag kan meddela att jag har tränar hyfsat mycket denna vecka och det är ju en fördel så att säga.

Idag sa min sköning till biologilärare att jag mobbade han för en massa saker och för att jag sa att han borde veta att mygglarver var röda. HAHAHAHAHAAH så djuriskt internt det där är men jag kan inte hålla mig...

Nu ska jag nog ta och fundera ut vad jag ska äta för nyttig middag. HÖÖRRAS


10 sept

Grattis min mamma! <3

Idag har jag varit på exkursion och det var as-kul fast man vandrade i skogen 6 km med gummidoserna. Tacka vette min biologilärare olle som inte är utav denna jord. Först stannade han hela gruppen för att han skulle sätta på sig ett plåster och visa nån svamp. Sedan skulle han visa att vitmossan hade bra uppsugningsförmåga genom att he den över huvet och vrida så att det rann typ en liter slusk-träsk vatten över hela nyllet på karln!



Sedan drog han fram macheten och kuttade i typ massa saker. Asså, det går inte förklara... Nu ska jag klinka lite mer på gitarren tror jag.

Hat AMANDA

Milton tuggar på en mugg intensivt

Jag satt sönder en stol nyss... aspinit. Tur att ingen såg det, tror jag, eller så såg alla och kände sympati och låssades som inget hade hänt. Asså, jag pajade den inte på ett klantigt sätt, utan jag lutade mig bakåt för att räta ut puckelryggen och då knäcktes ryggstödet lite ljudlöst. För biffig är jag nog. Ikväll har jag träning och kittet. Sen ska John Blund komma på tidigt besök förhoppningsvis. (Djurisk tönt-varning, men det är ju va jag är *stolt_tjej_91*)

Ska gitta nu, har hål för att engelska läraren är 7k! WOOOOHOOOO!

Amanda Schtein

From

Tjena gott (och ont) folk!


Jag får damp på dagens teknologi och jag får damp på G-O... nu sitter vi här och leker internetcafé vid köksbordet och jag hade skrivit ett snorlångt inlägg också sabbar han hela skiten, dödar hela anslutninge och allt försvinner. Nu har en annan fått fixa till det helt själv för han gick på ica.

Men palla klaga, ialle fall ska jag hem till Gimo idag kl 17.15 är den avtalade tiden. Gårdagens bravader bestod i allafall utav övningskörning och jag måste säga att det börjar arta sig. Jag kör som en gud och i vissa fall bättre än utbildade yrkes chafförer. Jag cruisade runt i rondellerna i birsta och fickparkerade som proffs o.s.v. Nog med skryt. Var sedan upp till farmodern och träffade på lite släktinngar ock tröck in en ch annan munk. Sedan kom fanny och emma och pajade friden.

Var hem till mor en sväng sedan for jag hemm till pap och kelade med vår nya jycke. Han föll mig faktiskt i smaken och jag började fatta tycke för den. Den var så fet å goo. Efter att jag hade gjort lite plikter där drog jag mig bort över till steff och där var petra och sedan kom det lite fler ungar som Eve, tessan och emma. Sen drog vi till en gammal bekant snubbe i nolby.


/Amanda


Ett kolikbarns bekännelser

Nu har jag tränat, i morgon ska jag hem till sundsvillevalla och det ska bli najs. Dock  kommer jag inte träffa karln min *snyft* men man får härda. Ska ju umgås med mina flickvänner iallafall också ska jag uträtta en massa vuxenstatus-uppdrag. Nu ska jag plugga och supa lite te. Hörez amanda

Latest news

Hej alla små ihopskrumpna negerdasar!

Nu har jag fixat bloggen för att jag fick klagomål men jag blir glad att ni är aktiva och påpekar saker ni tycker är fel så jag kan förbättra mig som person. Nyss har jag varit uppe hos en snubbe som heter Rebecca och hon är kort men gullhöna för de. Hon hjälpte mig att fatta en grej som jag trodde jag var eftis på i energiförsörjning. (Mitt favvo ämne pricis, just). Annars rullar allt i skolan och jag är aktiv som en hyperaktiv på lekkerna men efter så glider jag in i min vardagliga trans.

Nu är jag faktiskt inne på internet i min lägenhet och det är premiärbloggning härifrån. Ska bli ordning med bloggariet nu minsann. Jag har btw byggt ett eget rum! --- Vänta, jag ska knäppa kort på det med min paja kamera ---


Dock är bilderna skela för att jag var tvungen att titta i kikhålet för att displayen är paj, men jag ska kirra det i heljen förhoppningsvis. Nu sk ajg duscha för jag glömde det efter gympan för ca 5 timmar sen ioch sen ska jag kolla på tv och käka fett med mina orsa-homies.

på åter.s amanda

RSS 2.0