Publicerat av; Elit duon AnussniffarN' vs. EwelinuS'

Här kommer några bilder från måndagens träningspass på gymmet "pärlan"

          

Vårt mål är att likna denne man som utsmyckar det eftertraktade gymmets betong väggar.


image71


HEJPAJ

Nu är jag hos ewelinus och ja som sagt så många gånger förut så har jag inte whritat på ett ta'. Men nu gör jag det iaf =) Idag på skolajn har vi haft labb, och jag höll på att dö när babben tog fram en död katt. Eller nästan, kattskinn iaf. Jag hoppades på att det var eves katt som hade blivit offer men sedan kom jag på att hennes katt lever ju. Attans....

Efter skolan så gittade jag till mormor för att jag hade inte sett na på ett ta'. Men mario, nintendo 64 nu, lockade mig hem efter ett x antal frukter jag proppat i mig. När jag kom hem gibbade jag SuperMario tills mamma slet mig ur fantasi-världen och det var dax för tacos. Apa gott!!! Jag höll på att dö av smarrighetskänslan.

And after that I begave mig till hemmanet men jag vart upplockad på vägen. Tur att jag var utrustad med reflexväst så att olle och evelina såg mig från bilen. Vi åkte då till statoil för att olle skulle hyra en film. Efter att vi varit där 20 min. med expiditen liggande på golvet för att hitta den speciella filmen som ollijong ville ha åkte vi till okq8 för att försöka finna lyckan där. Nit lott där också. Han körde då till ica för att kolla om filmen fanns där och det gjorde den!!! Det enda problemet var att han hade glömt sitt leg hemma så han fick inte hyra den.  Vi åkte hem för att olle skulle hämta det och då såg han att han hade tappat sina stålar. Stackran....

kollikock

Hej, i lördags var jag med eve och vi var på leva-rövare-humör. Så vi pallrade oss in till stan och där träffa vi Emily sen skulle vi till sallyhill men jag och ev' sket i ett. Så när vi skulle ta bussen in till stan igen vart vi hindrad i sista sekund av två individer som kom vandrande på gatan. Steff och Viktor. De vrålade nåt om gratis fika och det var det som fick oss att kliva av bussen som vi var halvt inne i. Vi gick med dom in till stan och viktor berättade om, vad jag trodde var en myt, att det fanns en buss där man fick gratis fika på.

Jag vägrade att tro på sånt där nonsens tills jag fick uppleva det med mina egna ögon. Det var sant, en buss som man fick gå in och fika i mitt i natten. Vi satt i fikabussen och allt var mysigt tills nån råka spilla ut en kaffe kopp rätt över bordet. Och tills det kom inrusande ett gäng jag-vet-inte-vad och vrålade efter nån typ med namnet evelina. När barnaskaran hade gått sin väg så reste sig typen upp från sitt gömställe under min handväska och mellan två överviktiga karl-stjärtar. Faran var över för denne.

Efter fikabussen så gick ja och eve runt på stan och tillslut stack vi till subban, subway och drog en par tre kakor. Sen gick vi till sallyhill igen och höll på att bli överfallen av "nacksta-knickers" där vi då fick hämtning. Jag glömde nämna att vi var in på kebab city också.

mandark

@ gramdma on a friday night! MYSPYS

HELLU!

Igår så hade jag träning. Hyper bra timing va? Klockan sju till halv nie på en fredagkväll. Så på grund av träningsvärken jag hade sen senaste träningen kunde jag inte gå på maximalt för ett bra resultat. Heller inte vara aktiv innom utelivet så jag spenderande min kväll hos min Übergulliga farmor med ett x antal kusiner. Närmare bestämt 2, evelina och emma :) Vi glodde med våra dåsiga ögon på idol tror jag för att emmas pappa stefan var så kul!!! Han hade värsta stora tuggumit och vad mer behöver jag säga? HAHAHA!! Han höll på att placera det runt om i sin omgivning helst tror jag att han ville ha det på eve ! Aja, en anna höll på att dö av garverier (uttjatat ord, inte sant eve^^). Sedan åt vi en massa gosaker och åt ännu mer sen åt vi lite till också.

301033-65
eve och skål-hunterN'
 301033-66
Snygg bena jag har lyckats med. Dåligt försök att kamma över flinten, Amanda! 

Innan detta inträffade var jag på stan med emma, jag köpte tröjan jag har på bilden. Men den syns inte så mycket.

Amanda!


Arsenik!

Hej.

Någon dåre hade pillat på nån knapp på min dator så att internet inte har fungerat. En annan som trodde att slutet var nära och att jag måste byta hårddisk så att allt skulle försvinna. Som tur är så har vi en data snubbe på skolan som skulle  kolla på problemet, han upptäckte det snabbt genom att trycka på knappen igen. När han visade vart den var så kom jag på att det är en knapp i närheten av de jag trycker på när jag ska fuska på dxball. Aj då :S Men nu när jag vet vart den är så kan jag fixa detta nästa gång jag skelar när jag spelar spel.
 
För övrigt sitter jag och har svenska nu och det är meningen att jag ska skriva en novell. Men jag har inte hjärta att göra det för att jag blir illa berörd av vad jag skriver. Jag har vara slutet kvar och då är det en tant som ska dö. I  cancer!

Snart är det lunch och det kommer till att serveras klyftpärer, vad har tagit åt Reinfeldt nurå? Ena stunden får man dövidrig soppa med gristärningar och lövbitar och nu detta. Aja jag antar att det bara är att tacka och ta emot =P

Igår hade jag träning i Kyrkmons gigantiska gympasal. Jag hade glömt skor så jag fick löpa amok i mina strumpor. Efter ett brutalt träningspass med cirkus 100 armhävningar och 5 min hoppa-upp-på-en-bänk hade vi avslappning. radion spelade bsb's (back street boys) nya låt och jag kom att tänka på ett pinit minne från det förflutna. Att jag dyrkade detta band när jag var liten, asså jag var liten, jag gick typ på dagis eller i ettan.

amanda..a.


Bara.

Hej, @ school .

Jag har inte blogga på ett tag men jag har inte haft nåt att skrive, det har jag inte nu heller. Men jag kan säga att jag inte har gett upp hoppet om att snart komma på någe :P Brb...

Besvikelsens balanskurva.

Helloj.

För nån dag sedan kom mitt skolfoto och som vanligt såg jag ut som en hyperakriv fejksmajlare på det enskilda kortet. Gruppbilden ska vi inte tala om, men jag kan säga så gott som så att jag alltid vinklar mitt huvud åt olika håll vartenda himla år. I år hade jag det åt sydväst. Vi har haft kemi-prov också det det var inte vad jag hade väntat mig, det var typ en enkät med frågor och man skulle kryssa i svaren. "Man ba: va?!".

Jae, annars har det inte hänt så mycket mer än att igår, fredags, hade jag värsta flytet. Mitt liv dansade på och jag var lycklig som ska vi säga att om man har letat efter en speciell jacka i hela sitt liv också hittar man den och man köper den. Det var det som hände och orsaken till mina lyckliga känslor.
Det var en svart jacka med rosa detaljer också köpte jag rosa handskar, dessa inköp gynnar mig i frågan om snowboard utstyrsel.

Ikväll ska jag hälsa på en god vän till mig som har fyllt år, där serveras tacos, vilket jag ser fram emot. Det är såklart Josefine Karlsson jag talar om som har fyllt sina femton bast och det firar hon med kalas för nära och kära och jag känner mig utvald. Närå, fatta vad jag är eftertraktad, jag fick typ tacka nej till 2 lan för att vara med på detta. 

Tack och hej 
sa en tjej
som heter Amanda
 och hon har aldrig vistas i haparanda.

Vardagliga besvär

Hellu.

Idag så skulle vi på bio med klassen och lata som vi var så var det självklara alternativet att ta bussen. Sedan svängde vi in på ica esplanaden för att köpa karra, man kan faktiskt inte gå på bio utan att ha nåt att äta med sig. Så trots snaskförbudet som bio-personalen hade sänt ut hörde man en massa prassel i påsar över hela salongen.

Jag satt med Petra och Steff, framtida ekonomerna, på bion fast vår lärare Farbro Barbro hade sagt att vi skulle sitta klassvis. Busigt va! Petra hjälpte till att gömma mig när Babbens laser-ögon gled över folksamlingen. Jag hade tur för att när hon skulle titta åt mitt håll så blinkade hon och miste synen för några hundradels sekunder och hon missade mig, så ingen skada skedd. Efter bion så gick jag ner till navet med the class eller ja typ, men so what. Buss tillbaka och hade en smärtsam lektion kemi framför mig med Babben, genomgångar på tavlan fick mig att börja tänka på annat och snabbt geld mina tankar iväg ut i korridoren. Där stod några datanörds-dårar och lirade fotboll med en pet-flaska, jag måste säga att det var inga Ronaldinihos direkt.
I hopp om att få se nån snygg hunk vandra förbi utanför slets jag ifrån mina tankar när Babben sa att vi fick sluta 5 min tidigare. Generöst, verkligen. Ibland är hon bara för underbar det lilla livet i labbrock.

Nu måste jag faktiskt studera för att jag har inte gjort så mycket nytta idag än att få locket som man har i mikron när man värmer mat, att fastna i tallriken så jag fick ta till alla hjälpmedel jag kunde. Det slutade med att jag drog fram en mora-kniv och skar upp hela locket i bitar för att komma åt min lasangette. Då var den kall så jag fick värma den igen, denna gång utan lock, riktigt smart, va?

Men hej då, klipp av din stortå (nagel)
(Fick inte till det riktigt där va?)

SniffarN'


Pez-ryttaren

Hej, nu har det varit helg och jag har varit hemma då för att det var lite saker på gång. På lördagmorgon nämligen så skulle jag och evelina jobba hos uncle glenn, copyright by eve. Men sen så skulle vi på avslutning med essvikarna. Vi skulle träffas på gokart center och en annan hade jeans medans alla andra var utrustade med mjukis-panties. Jag överlevde men när vi skulle köra gokart så det första jag gjorde var att köra in stenhårt i en vägg så hjälmen flög av. Då kom snubben som jobbade där springande och sa: Hä påre hjälmen och knäpp den, typ som om jag vore eftis. Jag tänkte för mig själv att jag knäppte den förut också, men det var så dålig kvalli på prylarna så att de for av och att de inte kunde hantera en pyttekrock.


Jo, men man hamnade ju i sopfinalen och kom tvåa där, något stolt iaf. Aggressiv på Madde för att hon puttade in mig i sargen på slutet och snuvade mig på vinsten. Jag var en hårsmån ifrån att kamma hem segern.

Sedan var det laserhallen, och då hette jag chucky. Dåligt grymm jag var på det, jag smög mig på fienderna och anföll dem i ryggen. Efter det var det meningen att vi skulle rida på en sån här tjur som de har i en typisk amerikansk film och jag tänkte att jag skulle få känna mig som en riktig amerikanare och verkligen leva ut mina behov på den där tjuren. Men då kom de som jobbade där och började skruva bort tjuren, en annan vart ju lite skeptiskt mot denna gärning, särskilt när de kom in med en giga-pez som vi skulle rida på istället. + Att den var mycket halare än tjuren(!!!)


Men penis-ridningen gick faktiskt ganska bra och jag kom tvåa men det var perta wiklund som visade vart skåpet skulle stå och höll fast sig längst. Evelina hade en ytterst konstig taktik, hon klamrade sig bokstavligen fast i ollonet och höll sig fast av hela sin kraft, hon ville verkligen inte släppa taget om den gigantiska pissenålen.


Efter att vi hade varit på gokartcenter hos snubben med strutpattar så åkte vi till en tjej och käkade Pizza från Atta. Det var inget pub på min pizza den här gången och jag kände mig överväldigad. 

I söndags så var jag med mamma och freddie på staden och sedan käkade vi på nån thai grej  och jag kände mig som en tjuv för att jag snodde räk-chips till de hungriga bestarna. Efter det var vi på bio och såg Chuck and Larry. Den var kul, jag märkte att jag skrattade ganska mycket.

Nu är jag tillbaka i morres lägenhet :) Men ha det bra vi hörs hej.


Hrm, kanelbullens dag!

Hej, idag är det kanelbullens dag och jag sitter här ensammen i morris lya igen, nu är det lilla livet hemma i trygghet hos sin mor och far. Evelinus, talar jag förstås om. Inte har man investerat en kanelbulle heller, jag orkar inte masa mig bort på affären och unna mig en och då får man ju skylla sig själv.

När jag kom hem efer den bloddrypande skolan så var jag hungrig som en varg så jag åt som en häst och efter det pluggade jag som en gris för att få lite skolarbete undanstökat. Det blev smärtsamt i bröstet av ensamhet när jag var klar så jag ringde min biologiske fader och vi dillade på om allt möjligt när jag lade på luren stod det att vi hade tjattrat i 10 min och 26 sekunder.

Idag på skolan så hade vi idrott, ingen visste vad vi skulle ha så hälften hade med sig vanliga jumpa-klääder och resten hade bathchlothes. En anna vars intelligens hög som en flaggstång hade med sig både och. Tur var väl det för vi hade bad och de som var utrustad för utegympa hyvade vår tyrann till lärare, Bill Falk, i med hela kittet på. Asså, seriöst, vem tvingar någon att bada i mjukisbyxor och jacka?!?! Jo, fürer Adolf (Bill Falk) Hitler. Ah, sorry Falkan, man kallar inte nån nåt sånt.

Men nu vart det tråkigt att skriva så jag tror att jag ska lämna mitt tjuvsurfande och lira lite Zelda, pojken som kan döda kungliga livvakter fast stönar som en liten fikus av ansträngning när han hyvar med sitt tunga svärd genom luftens svala bris.

Synes! Amanda.
301033-63
Håååå, djuriskt
sugen man blir,
jag kanske springer
iväg en snabbis
 till affen endå!

Granlo Gangzta

Hälzningz fraz!

Nu sitter jag och häckar i min nya lya tack vare min morfar Billy som befinner sig på en plats långt borta. Han är på Bahamas och glassar. Närå, i spanien och skruvar ihop möbler. Jag sneglar lite smått på bonde söker fru och Evelinuz zitter bredvid och tittar fashinerat in i televisionsapparaten, hon diggar bonn-pojkarna.

"Om det är varmt tar jag nog leggans i morgon, om det är kallt dissar jag dom." Uttryckte hon sig just. Men nu orkar jag inte fokusera på henne. Jag ska ge all min uppmärksamhet till dig, käre blogg.

På skolan i tisdags så hade vi kemi genomgång, då visade farbro Barbro, vår lärare vad som hände om man lade natrium i vatten och det bara poffade och pyste, då gick brandlarmet an som en jag vet inte vad. När vi kom tbx till klassrummet så var det alldeles rökigt i rummet och det var alltså Babbens fel att larmet gick igång. HAHAHA! Dagens varförinte roligaste händelse. Eller subway på kvällen. Nu ska jag lira DX ball med kvinnan som är så hyper övar att bussarna går så ofta här i stan och på å kort tid, Evelina. Visst är hon allt bra nördig iband!

See ya biaaatch gosh love ya!


Pimp Lördag

Yo!

I Fredags så var jag med Tessan och Steff och Steff var as-nöjd över Tessan hår som hon hade färgat nog om det nu =) I lördags så var det meningen att jag skulle kanske vara med dem igen men jag glömde att ringa för att jag hade andra planer på g.

Jag ville göra en musikvideo för att jag har ju liksom just kommit underfund med att jag har moviemaker på datorn. T-Pains låt "Buy u a drank" kom lämpligt till hans och jag, Eve och Fanky Spanky skapade ett mästerverk utan dess like. Det handlade liksom om att jag (Young Joc, bilden nedan) hade party. 
 301033-61
Också kom liksom min bästa vän Evelina i rollen som T-Pain. Han var typ stjärnan vilket moviemaker påpekade genom vissa effekter.
301033-60
Som i alla videos på z-tv, mtv och the voise så är det alltid halvnakna tjejer som juckar och dansar och grejar. Fanny som aldrig tackar nej till fikabröd tackade heller inte nej till ordern om att vara Baby Girl. I bikini med strumpor och ditritat boobi-veck gav Eve (nu Bingo Rimér) henne order om att åma sig i en fåtölj. Fanny har förbjudit mig att visa denna underbart kungliga video för någon för att hon tyckte att det var pinit. Men min mamma såg den och hon sa att det inte var nåt farligt alls!!!
301033-62

Det skulle ha blivit You Tube annars om vi hade haft en annan modigare, Baby girl.

Jag kan iaf säga att jag var nog snyggare som negerkille än mig själv.

Amanda Young Joc.

RSS 2.0