R.I.P Vendela

Disektion av Höna

Först grabbade jag och Annika tag i en dövidrig död, vit, höna. Vi döpte henne till Vendela. Tog tag i na i klorna och hävde upp henne på obduktions bordet. Vi skulle skar upp ögonlocket och pillade på ögat. Visste ni förresten att hönor hade öron? det vart en annan förvånad över. Sedan skulle vi pilla i anuset på Vendela och det var gammalt bajs kvar. Uäk! Besviken på att Vendela inte skötte sin hygien medan hon var vid livet.

Sedan cuttade vi upp brölla på Vendela och klippte bort bröstbenet och det var svårt kan jag meddela. Efter det slet vi undan lungorna och Annika hade gett sig på hjärtat. Hon liksom grabbade tag i det och klippte med sax runt det. När hjärtat var utskuret och sönderdelat skar vi upp buken och avlägsnade den kilometerlånga tarmen. Den var aldeles grå och hård. Vi delade den och pressade ut kacket på brickan. Sedan hittade vi vårt mål. Ett outveckal ägg. En cell för att vara korrekt. Då var lektionen slut och jag och Annika gittade och lämnade Anton von Kanten kvar med disken. Hähä stackars pöjk.

Bilder kommer inom kort om Lilianna håller sitt avtal på att skicka dem ;D Amanda


After work

Ofta man ligger mot en vägg med rumpan in i väggen och upp med benen upp i luften och gör sittups..
Jo sånt shit gör man om man har Bill Falk som gympa fröken. Så onödig kille. också sa han till mig och Annika: "Ni tar alltid tillfället i akt och vilar." VI ÄR TYP DE ENDA SOM TIGGER EFTER FYS! GAH! Han har typ inte ens lärt sig namnen på oss oskyldiga matte data individer. Jaja, nu ska jag göra ett bildspel om vad man kan göra på internet.

Hare Slash Amanda

Kimpans photoshop skills

Jag vill bara tacka Kimpan i min klass som har kirrat bilden på bloggen. Hon gjorde den på typ 2 röda. En sån djuriskt skillad tjej det där är!

Ja, men i alla fall så har man åkt till gubben igår. Innan det hade jag innebandyträning och det var 7 hela personer där!! Ooooo..... Alla var asdegiga och ingen var på g. Så det var med andra ord en ganska soft träning.

Annars ska jag klippa mig idag efter skolan och jag vet inte hur. Antingen kommer jag hem grinandes- som förra gången - eller så kommer man med inte ett hårstrå förändrat. Då drar jag nog gråten så att det blir lite change i min vardag.

Höres jao! Amanda

Potatisnäsa

Hej! Ja, gårdagens rackartyg vart inte riktigt som önskat. Jag och Eve var aspeppad på att hitt på nå men det var någnting som gick snett. Eller vi kanske inte hade planerat vad vi skulle göra riktigt så det var bara att loda runt på stan och sen drog vi hem till vår gamle classmate Paughter (Petter). Sedan kom mamma och hämtade polarlördags-nissarna Freddie och hennes homie då passade vi på att åka hem. Freddie hade hittat en 50-lapp så hon kännde sig tvungen att springa in på macken för att köpa nåt snarrigt. Det ekade tomt i min och Eves kista också men jag upptäckte att jag hade portmonän hemma så det blev inget av.

I morse hade jag simskola. Under natten hade det hänt något som inte fick hända. Nåt filter hade satt igen och vattennivån var as-hög så att man fick ha en klase ungar hängande i valkarna och i gäddhänget (för att de inte nuddade botten) under de timmar jag utövade mitt arbete. Annars har jag bara surplat upp mina dammråttor i damsugaren och packat en aning kläder för att jag ska till farsgubas i morgon. 

Jag ha faktiskt pluggat matte idag !! Har ett rejält prof på tisdag och man vill ju inte att domedagen ska infalla då direkt. 

Bushöna

Hej! Ja, klagomål från äldreåriga personer som är aktiva i mitt bloggande. De vill att jag ska skriva lite mer så att de fattar mitt språk. Jag ska testa men det är ganska svårt när man bor i ett ghetto och är omringad av slangord som grabbarna i gänget häver ur sig. 
 
Igår var jag med Hasselhoff ute på stan och vi käkade på kebaben. Mumma förutom att jag råkade beställa kebab med bröd fast jag ville ha falafel med bröd. Sedan drog vi på emo-party i haga och det sög (var dåligt). Alla hade bockskägg och var skinnheads och hade fetaste (stora) tatueringar överallt. Vi pyste (gick) ganska snart till en Amanda som fyllde år. Där var en bunt naturare man var halv bekant med. Sedan kom Hasses päron (föräldrar) och hämtade oss och vi slumrade sött i skavfötters-ställningen. Haha, misstolka nu ingenting, va? Hasse och jag är bara vänner, inget annat. Promise! Nä, nu var jag nördig.

Får ta det lite mer lugnt med uttryckandet. Vi höres. Amanda

Ikväll ska jag och Eve ut på rackartyg. (Eve, Var tvungen att koppa (kopiera) det för att det fanns ingen annan synonym till vad vi ska göra.)

I väntan på mys_eve91

Ja, nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att evelinus.blogg.se ska dyka upp. Jag filosoferar och tänker på allt den kvinnan har genomgått. Skitsnygg_tjej91hette na på lunar en gång i tiden. Gullhönan. Numera går hon under nicknamet EWLI.

Jag kanske ska ta min relation med henne från början...

Hon var först ut. Den fjärde maj föddes hon med brutet nyckelben en risig vårdag 1991. Kort därpå kom jag den 12 juni och tillsammans inträdde vi dopet i våra för långa helterneck klänningar. Bahytter hade vi också, det var modernt på baby-tiden. Sedan dess har jag kännt den människan (kusinen). Jag vet inte vad som gick snett i hennes uppväxt men det är nåt som inte står rätt till hos henne. Det är det som gör henne så special-edition. 

image123 

Nu kom ungen så jag måste ägna lite tid åt na =D

Amanda


Kiss och bajs

Hej alla små neger-snasar!

Nu sitter jag på moderns jobb och har ganska tråkigt. Man måste passa sig för chefen, för att han kan bli galen om han ser att jag sitter vid dotan här. Och då får mamma kicken och då har inte vi råd att köpa mat och då svälter jag ihjäl och vi får hårlöss för att vi inte har råd med schampoo. Efter det kommer lössen käka upp min huvud-svål och mumsa upp min hjärna då dör jag ännu mer. Så njä.. det är bäst att passa sig för bossen.

Ska träna snart men jag är lite rädd för att jag har skippat så många träningar så jag kommer att suga. Jag kommer att bli den personen alla skriker "KRYYYP" åt när jag ramlar. Jag kommer att vara den personen som avstår från springningen och få torka allas svett med min nytvättade snusnäsduk. Jag kommer att bli den eländiga person som alla spottar sina snorlosker på för att de ser inte att jag existerar. Nä, ska biffa upp mig till sommaren, tills säsongen drar igång.

Men shit, jag läste igenom vad jag hade skrivit och det var verkligen som om man ville spy. Jag har inget liv som sitter och refererar hur jag myttar att jag kommer bli behandlad. ÅH! Dax att sluta nörd förklara sig själv hela tiden.

Bye for now // Noerden Amanda Sten

vemdalen forts..

Jo, men det var iaf 3-vliga grabbar. De hette Jim och Niklas :D Punkt slut. Jag orkar inte skriva allt vi gjorde men det var kul iallafall.. Vi typ satt å dillade om en massa saker och fulade oss :P

Dagen efter så åkte vi med dom i backen en sväng och när de hade gittat så snappade vi upp Gabbe och Anton från our klass :D


Efter backen var vi med Jimpan och Nicke igen och försökte stjäla lite grejer ifrån Herberts tyvärr utan resultat. Sen gick vi bara runt i Vendelas lya igen. Där kom det en massa trevliga fylle gubbar som klagade på att det var sämstis med skoter och grejer. + Att de höll på att berätta när de hade pissat mitt på ett golv och sånt shit. Sedan gick de och lade sig. Kvar vart vi med hunkarna. klockan var nu cirkus halv 3 som Niklas förutspådde tack vare sitt sjätte sinne. Det var dax att dra sin kos hemöver.   

Aja tog ett sorgligt avsked av hunkarna och det sved ännu en gång i hjärtat, fast mycket värre än första gången. Hasselhoffas tårar sprutade och bildede hala isbanor på hennes kinder som jag sedan slickade på och fastnade med tungan i. 

Men nu har vi plannat att vi ska åka upp till Ume-trakterna och hälsa på dem så snart som möjligt, eftersom de var våra dreamhunks...

The End. Sad - isn't it?

VEMDALEN

Hej! Ja nu har man vart i Vemdalen då. Vi åkte dit torsdagkväll och träffade genast på hunkar som vi hoppats på. Det var tack vare en mexikanare ( trodde vi att han var) som vi fick kontakt med vår livs hunk i grön jacka. Vi åkte pulka med grabbarna på bilden den kvällen :P
 
Det var ett trevligt gäng vi pallrade oss uppför fetaste lång backen med. Från Jönköping var de ifrån också.
Dagen efter så åkte vi med de i backen också och de visade sig att de var ganska wild and crazy och tog värsta skogsvägrna hela tin. Jag och Hasselhoff hade svårt att hänga på när det gällde att klättra nerför klippor.

Senare den dagen så tog vi farväl och det var assorgligt. Hela desar gang åkte iväg och det sved i hjärtat.
Efter bastu och käk kirrade jag och hasse till vårt utseende och drog bort till hotellet. Vi trodde att vi skulle få komma in men idiotvakten ba: aa, men n är för små ochså bokstavligen kickade han ut oss. Med hängande läppar drog vi en repa runt hotellbyggnaden och träffade på Evelinas pappa Jens. Kort därpå såg vi två grabbar som vi stalkade en bit tills vi började snacka med dem. De var nice och vi satt inne i vår vän Vendelas boning i nån kant av nåt hotell eller vad det var och snackade. Fortsättning följer....

Amanda
 
  


Snart är tin inne...

Hej!

Idag har jag vart på skolan och jag och Annika har lastat in våra prylar i morfars car! För imorgon bär det iväg mot vitare breddgrader, hunkar och skoter och ett allmänt soft plejs. WHOVALLEY! (Vemdalen). Jag kan knappt bärga mig. IIIIIHHIHIHIH. Fet pepped man vart när man såg Annikas snowboardskor stå i personalrummet, oknutna och gröna och gulliga, väntandes på att få komma ut i friska luften och snudda dess kärlek; snön.

image113

Annars så har jag lagt up cp-bilder på Sundling på klassmappen och han vart så upprörd! Det är så kul att uppleva när den karln dampar. Man kan inget annat än att skratta när han ryter i med sin pubisfalsett så att det bara ekar genom de ödsliga korridorerna på västermalms skola för häxkonster och trolldom.

Efter skolan följde jag med tjejgänget i klassen på stan för att de skulle ta hål uppe i örat. Ett ögonblick man inte ville missa. Blev själv sugen på att dra in ett hål i snibben, ni vet typ i mitten av örat, det som ligger brevid nyllet. Aja, men det var en pircing och det kostade 500 riksdaler, så det sket sig. Plus att jag hörde faders ord eka genom huvudet  " du får inte, inte, inte, inte, ta nåt mer hål, hål, hål, hål, hål". 

Imöra bär det iväg som sagt. HÖRES //AMANDA

Engelska lekka.. Dålig fantasi på rubbe !

Nu är det engalska och vi ska snart sticka och snacka i halvklass.. Jag sitter vid Mattias data och det går jättelätt att skriva på den.. Igår var det innebandy match och vi loosade med 3-2. Sällan vi loosar jag blir ganska besse men det var faktiskt otur igår. Vi har alltid otur.

Nu är det nära, Whovalley väntar på torsdag. Dit ska jag åka med min käre morfar och min käre labbpartner Annika, det ska bli kul!  Nu är Magnus och opererar bort sin systa i munnen. Sooft !

Min förkylning blir inte bättre. Det märsks inte att jag så 7k men jag känner det. Med en grov hosta om nätterna härdar jag dagarna.

Dag trettiosju: Förkylningen pågår fortfarande: jag vet inte om jag pallar mer. Jag känner hur de tar över min hjärna. Bakteriena asså.

Dag förtioåtta: Nu är jag äntligen friskus..

(Jag har inge liv, jag vill döö, emooo)
Ärrå..

Måste gitta nu jao :D Höres Amanda

Dealaren

Nu är det webdesign igen och jag har gjort en deal med läraren. Jag behöver inte styra allt på min tidnings hemsida via css-koder ! Istället ska min hemsida som kommer innom kort vara helt styrd av dessa skit-koder. Jag vet nog inte vad jag har gett mig in på... Fatta vad datorns språk är komplicerat när man väl kommer in på de banorna..

Annars så är jag lite förkyld nu. Haft cup i heljen och det gick sissodär, ska inte tänka på den då får jag bara damp av personliga skäl. Men det är innebandy match ikväll och det ska bli kul, fast jag måste skriva en labbrapport. Måste fråga Barbro om jag kan göra en deal med henne och får lämna in den på onsdag istället.

Vad roligt jag har det egentligen, sitter här och skriver om alla mina dillemman... Förlåt om jag tråkat ut er och tagit upp er dyrbara tid. Amanda


Min vise fars sanna ord

Hej nu sitter jag här igen. Efter en opeppad vecka är det återigen fredag och jag har hunnit med mycket. Feber, simma 80 längder under order av Bill Falk, bokat in en Vemdalensresa, hållit tal om att jag föddas tvåkönad, haft tränings verk, käkat två semlor innom loppet av 10 min m.m.
 
Appropå min grymme gympa-lärare så har jag hört att han har mördat en tjej. Men det kan ju bara vara ett rykte så jag berättar inga detaljer. Men jag personligen skulle inte bli förvånad om det är sant.
 
Jag har också blivit en miljövän som tänker börja protestera och bojkotta nedhuggning av träd och utsläpp av koldioxid. Det var en snubbe som höll föredrag för naturare om hur illa det låg till med miljön. Jag var hel inne på vad han sa och han snubben hade fått mig att bli veggie och värsta feministen och cyklist och en som plockade skräp på gatan. När jag kom hem talade min vise fader om att det inte var nåt fel alls på miljön och jag blev genast mitt rätta jag igen. 

Jo men det var väl allt för den här gången, jao. Amanda 

Lagfest

Ja, nu har ännu en helg passerat och i lördags var det lagfest hemma hos Sofia. Det var en lärorik upplevelse särskilt när vi hade scharader och en annan fick agera vägbula och alla visste vad vi var men de sa inget. lite besse på det. På dan innan så hade jag, eve, emma och tessan varit hemma hos tess och bakat två asfeta kladdkakor. De vart inte så lyckade eftersom tessan nallade hela tin så att det vart kratrar i den :P Närå jag kan också erkänna att man var lite nyfiken på sen exotiska smaken.
301033-107

301033-111

301033-112

301033-110
Tränaren Jimpan fick vara lykstolpe och jag måste säga att han hade talang!

301033-109

301033-108
Naken Janne =D

Aja, det var allt från denna gång, du! Amanda

På jakt efter en testikel

Hej!

Idag började dagen med en envis väckarklockas eländiga pip. Som vanligt. Jag for till skolan i den vita, skabbiga dintur bussen, vid min sida satt Anki som hoppade på i farten vid hemmanet. Visst var det i morse? är lite dagvild. Kom till skolan och direkt in i kemi-labbsalen gled jag in i en labbrock i stl XL för att den är bekvämast. Misslyckades med ett litet expriment med extremt stark saltsyra, men det gjorde vi om sedan och då hade jag och labbpartnern Annika turen på vår sida i alla fall.

Nästa lektion var biologi-labb. Disikeringsdax. Vi skulle disikera en kräfta och det stank cp-apa i hela rummet. En annan var hyfsat skicklig med skalpellen och sprättade upp det lilla livet utan problem och slet ut hjärtat. Sedan drog jag ut magsäcken och tömde dess inehåll i slasken där det hörde hemma. En sak som försvårade arbetet hela tiden var  min labb-granne Annika som råkade mosa sin kräfta och distraherade mig med att trycka upp delar i mitt nylle hela tiden. Varenda gång gick jag på det simpla tricket och vrålade av rädsla så att läraren Krister fick självmordstankar. Efter ett x antal vidriga sprätt av kräftvätska i ansiktet insåg jag att min kräftas testiklar hade blivit inkletade i en muskel. Mitt mål var ouppnårbart... Men jag såg ialla fall vart hjärnan hade suttit och jag kan garantera att det var tomt där.  Hade jag sett hjärnan hade jag kännt mig som en mördare.

Amanda djurens konung.


RSS 2.0