yadot adnama syas

Hej, idag på skolan så hade vi rymd-tjoff. Jag är värsta stjärnteckens guden, jag kan allt om oxen och hans öga o.s.v. Sedan  var det lunch då gittade jag och annika till staden och ica esplanaden. Där skulle vi köpa natur-karra eftersom vi går natur. Jag hade endast en tia så när jag hade plockat ett litet antal så frågade jag en snubbe om jobbade där om de hade nån våg. Han ba gav mig värsta love-blicken sedan slet han min påse och drog iväg mig till vågen. När han började tala förstod jag att han var lite eftis.

Han ba: "Jag kan inte riktigt med den här vågen men jag tror att det är 6 hg, eller jag ska fråga..." också ropade han till nån annan som jobbade där. "Kan du visa mig hur den här vågen funkar, skulle du kunna instruera mig för att jag förstår inte!" Jag: "Det behövs inte" också drog jag tillbaka min påse, då slet han min påse igen och vägde den. Då dampade jag lös och sa "a, men det blir nog bra".

Efter det så blev vi interjuvad av några snubbar om ekologiska bananer. Aldrig mer Ica esplanaden!!! Det orkar man inte....

När vi kom tillbaka till skolan så hade vi matte och vi skulle repetera för att vi har natio på onsdag. Då pallade jag och Hasse inte att jobba så vi kollade vilka skåp i arbetsrummet vi fick plats i + att vi tränade lite på en bänk som fnns där. det var najs =) Slutade med bild och därefter skjuts hem med mami och c/o.

301033-89301033-88301033-86
301033-87301033-85


/ AMANDA

Oacceptabelt

Tjah. Skolan som passerat denna vecka har flytit på normalt. Fick ju MVG på svensk novellen, you know den med bruttaly slut. Jag gjorde den mer brutal när jag skrev den också så att tjejen det handlade om fick fetaste dissen av killen också. Tydligen gillade vår lärare Peder den sortens slut. Idag på skolan hade vi dans på jumpan, det var najs när vår lärare Bill Falk joddlade som en cowboy i takt med musiken i microfon. Seriöst, det lät bra han borde satsa på den karriären istället för att plåga matte-data-elever med sina groteska lektioner som tar kål på alla små dota-nackar medn puckelryggar.  

Ska på trän. nu snart satt eh.. Hörs

SMOOTHIE-KOMMIN*!

Idag har jag mest tillbringat min tid som dota-nacke. Ägde ju sönder på webdesignen idag med mina css-koder ^^ Ärå, men sedan har jag varit en snabbis på stan med Hustler. Vi var där för att speja på sundling som skulle träffa sin tjej. Men asså, hur kan en kille bara gå upp i rök så där?? Vi såg han inte en enda gång under hela stan-vistelsen. Besse på att uppdraget inte nådde sin slut destination :'(

När vi kom tbk på skolan så hade vi english, fick tebax profet. Resultat=Nöjd =) men sen så var det dryg-spanska och sedan travelling hem. Väl hemma fick jag slunga i mig käk för att det var dax för bandy training. Emma mötte upp mig i badhusets kala korridorer med en pepparkaka i näven som jag fick. Generöst. Träningen flöt på förutom att jag fick damp när vi skulle göra teknik grejer och det såg as-lätt ut för min nya homie Danny-man och det gick röv med andra ord för mig.

Nu väntar en fet-smoothie i köket på mig. Jag kan knappt sitta still här framför dotan av iver. Hungern river i min magsäck och det består endast spillror kvar. Men vi hörs darå. Amandarin


kom igen nurrå

301033-83

En vinter kan vara vacker.
En vinter kan vara kal.
En vinter kan vara bra.
En vinter kan vara dålig.

En riktig vinter är underbar.
Snö på makren och is på sjön.
Snön som faller och vinden som ligger stilla.

En vinter kan bli döden för vissa, andra bringar den liv.
En vinter kan för visso vara lång, andra tycker den är för kort.
En vinter kan bringa lycka, men oss vissa stor gråt.

En riktig vinter är underbar.
Snö på makren och is på sjön.
Snön som faller och vinden som ligger stilla.

Min vinter är alltid något jag njuter av.
För på natten när jag sover vinterns demoner vakar över mig.



HAHA, baxade den på nån emo-hemsida! Syftet med hela den här grejen är att jag längtar efter att åka i backen =P Amanda


GRATTIS STEFF <:o) i förskott ^^

Jaha du. Igår var det fredag och efter skolan så skulle jag på stan en sväng. Efter många hotfulla SMS av Petra så lyckades jag smita ifrån bildlektionen lite tidigare än väntat. När jag kom till stan så hände ganska mycket actionfyllda händelser, folk jag kände mycket väl ramlade i rulltrappor, fick en ny homie som jobbar på Kicks också köpte jag ett läppsyl med en touch av hallonsmak. Sen var det buss hem med mina älskade vänninor. Peddo-varning (!).

När man vart hemma ett tag så var det dax att åka in till stan igen och käka på bite line för att vi skulle fira Steff som fyller år till veckan. Eftersom busschaffören var oerhört seg så var Emi-stackarn tvungen att gå alone till mat-plejset för att inte riskera att några lodisar skulle sno vårt reserverade bord. Hon satt där tryggt när vi anlände till lokalen.
Efter taco bufféer och giga pizzas gick vi mätta i magen och kollade på bio. Heartbreak kid, hette den om nån är intresserad...

Där satt vi då på bion, Emi, Eve, Jag, Petra, Steff, Fia, Andrea, Emma och Tessan. Inte för att verka cool, men jag höll faktiskt på att somna ett tag annars hade jag typ en mille myror i anuset så jag kunde inte sitta still. Ett litet handikapp jag har som dyker upp mellan varven.

Men nu ska jag continua att softa, jag har ju slitit häcken av mig idag genom att jobba som en blådåre på badhuset. AMANDA


skrik å panik

Igår när jag hade kommit hem efter skolan, emma hänkade, så satt vi vid dotan. Vi gick in på min lunar som jag inte har vart inne på på ca. 8 år :P Å DÅ SÅG JAG ASGAMLA FJORTISBILDER SOM JAG HADE LAGT IN NÄR JAG GICK I SEXAN-SJUAN!! ÅH det var så pinigt! plus att det var en massa som hade kollat på dem... håhå, men nu är de raddade.

Asså panikkänslan går inte att beskriva. Men nu måste jag jobba fatt jag är på skoL' och det är värsta grupp arbetet på g... herrå

Jag ser ljuset i tunnelns slut! STUDENTEN, bara 2,75 år kvar! :'(

Hej, idag har mitt liv varit oerhört ointressant!  Men palla klaga?! Jag var ju på stan med Kacka (camilla i min klass) en pytte sväng efter skolan medans jag väntade på bussen. Vi gick runt och blickade ut över varorna i hopp om att hitta julklappar till våra anhöriga. Inget hittat. När vi gick till kära navet genom Vision stötte jag ihop med dagens solstrålar Tessan, Steff å Didde. Snacka om att lysa upp en dyster dag. Och inte nog med det, på navet stod emma å petra samt en massa andra nivrena-ungar som fick mig att komma ihåg att mitt liv var värt nåt. Jag menar, man blir ganska hjärntvättad av att gå natur men just för stunden kändes det som om jag var tillbaka i nian, på den tiden det var kul att leva...  

Jag vill inte verka gnällspikig men, natur *skelande gäspning*!!! HÖHÖ.. jag orkar inte. Äh, jag orkar inte klaga heller. Jag säger bara att julavslutningen -07 på naturprogrammet kommer att bestå av en jul-dans! Patetiskt men sant! Det är inte ens roligt som skämt.

Men nu är det så här att man ska inte bli deppad av att läsa det sniffaren skriver; jag ska göra en kul sak ikväll, eller, det blir ju vad man gör det till. Jag ska på hjärt-å-lung-räddnings-kurs och jag och tessan ska antasta medvetslösa dockor. Hehe, finns det nåt äckligare?! Slicka fejs med en gammal docka som hundratas gubbar har utbildat sig på.ÅÅÅHHH?! Om det inte hade blivit för upprepande så skulle jag sätta in bilden på den kräkande tjejen igen =) Men hörrni vi hörs. Mandow ^^ 


Sniff

Hej nu sitter jag i den välbekanta skolsalen och har webbdesign som vanligt. Nådigt less på det nu. Efter lunch ska domedagen inträffa, Nk A / Bi A prov. Jag är rädd att jag inte har varit nå pluggis på den senaste tiden p.g.a min utbrändhet. Den har påverkat mig på ett negativt sätt; trötthet, slöhet, och okoncentration.

Helgen i stora drag: BARNVAKT, SIMSKOLA, FARMOR, SOVIT, MATCH. Ännu en intressant halg har passerat med andra ord.  Måste sluta mitt batte döööööööööööööööööööööööööööööööör ut. herrå. XD 

TOFFEL

Fredagens upptåg visade sig vara gymnasiefest. Jag åkte in till stan med Steff och Fia som var på party humme. När vi kom in så visade det sig att de inte öppnade utsagd tid, utan en hel halvtimma senare. Vi mötte upp Ewe å hennes klassmates och vi entrade lokalen med dem. Jag som var på hunkspanar-humör fick napp ganska snabbt, men den enda nackdelen var att det var en dö-äcklig kille som såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Också var han nådigt lullig också. Jag fick panik och lyckades skaka av mig honom. Inte nog med det så gick brandlarmet och brandkåren kom och hela kittet. Tur att det inte brann, med tanke på min jacka som var instängd i byggnaden. Otur att jag inte hade jackan på mig för att det var svinkallt ute och så.

 

Men i övrigheten så var det ganska kul. Åkte hem med eve, hennes mor och far, de skjutsade hem mig. Vaknade tie på lördagen och då var det dags för min premiär-match i innebandy. Vi loosade med 7-4, mot vilka vet jag inte:P Jag vet bara att jag var ruggigt dålig, någ om det nu. Jag ska fortsätta med dota-nackeriet.

Övrigt; tack petra för att du offrade din vip-biljett till mig. GULLHÖNA!

Hi Ho Let's Go

Hej, idag har jag varit på skolan och det var boa(gäsp)ring som vanligt... Fast första timmen var ganska soft för att vi satt och kollade på en film om en kille som skulle avrättas, det var iallafall kul. Sen hade vi kemi och jag greppade allt som kom på tal! Då vart jag nöjd för att jag har lite koncentrationssvårigheter med vissa studietekniker.

Lunchen bestod av firre samt vidriga pärer. Det var lite annat mot för igår! Då var det pannkaka och vi hade ätartävling =P Tävlingen bestod av tre deltagare och jag hade inte laddat så pass bra för att jag hade ätit värsta gröten till frukost + 2 fet-grova mackor. Di andra deltagarna hade inte käkat frukost och inte ätit på hela helgen typ. Jag kom dock trea med mina 11 pannkakor. Nådigt ont i magen efter det. På andra plats kom Magnus med tretton pancockies. Vinnaren vart Annika på 14. Men jag tror att hon slängde några under bordet när vi andra kollade bort.

På engelskan efter lurren kunde jag inte koncentrerade mig. Jag såg bara mig själv sittandes på toa-golvet med fingrarna i halsen i hopp om att kunna vomera upp de antal p.k:or jag hade slukat i mig. Den tanken upphörde från min hjärna sedan och jag kunde forstätta plugga.
image77



Men med tanke på att lägga in bilder så kom jag på en assnygg grej som jag är dönöjd med! Som jag har gjort =) Vi hade webbdesign och så skulle vi göra en bilreklam. Se och njut av detta underbara mästerverk.
 image78
Asså, jag kan inte sluta kolla på den, haha, jag är verkligen döööööööönöööjd. Amanda

En oförglömlig vistelse

Ja nu har man vare och åkt en himla massa tåg i alla fall. I måndags åkte vi tåg från Sundsvall till Bromölla och det tog så att säga en hel dag. När vi kom fram vid 10 tin så serverades korv i bröd hos min mammas moster maud och hennes hänsynsfulle man Janne, även kallad Timbaland eftersom han efterliknar den mannen. Den enda skillnaden är att Janne är vit-hyad och har skägg och lite mer hår. 

image74

Men dagen därpå var vi i Kristianstad och shoppade, jag hittade nada förutom en morotskaka och en fanta =) Å dagen efter det så åkte jag och di andra pågarna Emma , Eve och Fny till Danmark helt totaly själv där gick vi och strosade runt på ströget, den eftertraktade gatan som tar upp några kvadratmeter av det hemfridsfulla landet Danmark. Jag ska inte tala om vad jag shoppade för att det var inget i princip, lite besse på de men,men. Fanny-dåren handlade ju cirkus 10 plagg och det är inte unikt i hennes vardag eftersom hon är shopoholic. Vi kom hem passligt till den humoristiska tv-serien MYGGAN som var inte så oväntat roligt att kolla på. En annan skrattade tills jag kiknade. På kvällen var det lite svårigheter med att sova eftersom jag låg med den skrattretande Evelina i en bäddsoffa. Om någon av oss sade ordet spetälsk brast vi ut i skratt. Innebörden av det ordet fick jag lära mig på min visit i skåne. Det är tydligen en sjukdom som gör så att huden blir ett jättestort sår och typ aldrig läker. Haja..

301033-73
I had a really good time with you guys men nu är det ett minne blott...


Kunde inte låta bli och vara lite glädjedödare så här på slutet =)
 - Amanda Sten

RSS 2.0