Bestulen

Imorse!!!! När jag skulle agera friskus till jobbet och cykla, så bara fanns den inte där jag hade lämnat den! Kvar fanns bara ett avknipsat lås. Det här är min andra stulna cykel på trekvarts år! Jag blir så less på alla himla tattare som far och ränner runt i kvissleby. Varför varför???? Men jag tror att jag har en ledtråd till vem tjuven är... det var nämligen en skabbig, gammal cykel lämnad ute på gatan och jag misstänker att tjuven "bytte upp" sig. Så nu har jag beordrat mamma som är ledig idag att sitta och spana ut för balkongen och se om tjuven kommer tillbaka och hämtar sin cykel. För den var nämligen låst, så det finns hopp.

Jag ska väl ta och erkänna att jag inte har varit världens mest aktiva cyklist genom åren men det ger ingen någon rätt att baxa min!!! Hata!!!

Jaja, iallefall så har jag varit på Tobbe och Matildas bröllop i lördags och det var jättefint och roligt. Jag blev tvingad att dansa bugg med en karl i gul tröja och det är något jag inte kan! Så jag svängde mina lurviga stelben och jag måste ha sett ut som ett kylskåp. Efter det höll jag mig hyfsat väl ifrån dansgolvet.

Aja R.I.P min cykel. Fast om nån ser den kan ni ju meddela mig och tjalla vem tjuven är. Cykeln är svart och har blåa såna här gangster-unge-horn på styret. Höres


Lunch

Hej, jag har nu denna lunchrast läst ut en Isfolket-bok... Jag blir desperat, nästa bok ligger hemma på skrivbordet! Gaaah. Aja, man kan inte alltid glida på en räkmacka.

Nu är det dax att börja jobba igen



Amanda

Efter en ture på staden

Hej, idag efter jobbet så åkte jag och Maria in till den eftertraktade staden Sundsvall och shoppade. Min födelsedagsprelle av henne var att shoppa vad jag ville för en viss summa. Det blev en hel del innovationer för min del. Nja, kanske inte innovationer men nyinköp då. Jag tror aldrig jag har kommit hem med så mycket på samma dag nån gång. Det är ganska bra ju.

Snart är jag spelklar för match i Njurunda IK igen och jag är peppad som en gnu. Jag har tränat upp min förmåga att spela fotboll så jag hoppas att jag inte sköter mig dåligt. Nästa vecka är det gatufesten också och det ska bli kul. Har liksom insett att det är ju det enda som händer här i sundsvall så jag ska så klart medverka. Far och Son ska ju spela och de är ju ena höjdare har man kikat in på youtube.

Hade Mandy


9-fika

Nu är det fika på jobbet, jag sitter och väntar på en grej som ska reagera i 30 min... lite halvdrygt men snart ska jag fara till K-by och vaccinera mig mot fästingar. Wohow, looking forward så jag kan ligga och åma mig i gräset framöver. Det som är min favorit sysselsättnig. Nä, nu nalkas det kaffe och frukt.

So long

Midsommarhelgen

Hellow!

Igår var det midsommarafton. Jag måste ge mig själv en applåd för att jag har kommit ur pubis-ålderns pinsamma röda kinder. Jag dansade nämligen runt stången på KB med en inlevelse som hette duga utan att tycka att det var pinit. Jag känner mig very vuxen och det kan ju vara en fördel när man är en nybliven 18-taggare!

Kvällen spenderades nere hos the Emma-family och jag var chafför för kvällen. Det var 3-vligt att återförenas med de goda gamla släktingarna som man har ett blodsband med. Idag har jag och Maria varit på Akzos gym och pumpat till oss lite därefter avnjöts en pizza från Atta med familjas.

Återseende /A.Sten

Snart lunch, yummi!

Nu är det en kvart kvar till lunch och min kära styvmor och upplärare Maria har just dragit sin kos för att åka hem och käka. En annan vill inte käka själv så jag sitter här och drygar ut min tid en liten stund. Plus att jag kan inte göra nåt när Mary inte är här...

Hittills idag har jag iallafall suttit och lyssnat när maria snackade i telefonen med en datasnubbe som skulle försöka få igång min dator. Tyvärr har han inte lyckats än. Sedan har jag fyllt på kemikalier i dragskåpen, det var roligt. Snart är jag redo för större utmaningar känner jag. Men imorgon skulle jag vara svans på en som heter Bettan för att se hur man ska göra när man jobbar, på riktigt. Det ska bli spännande.

Igårkväll hade jag fotbollsträning och jag kan ju upplysa om att jag pinnade på som jag hade gjort i gamla dagar och när vi hade kört fördigt upptäckte jag att jag höll på att spy av utmattning och jag var helt blå i fejset. Sedan drog man hemöver ner på byn från kullen med vrålåket som jag hade lånat av morsgubben.

Jorå satt eh... Men på återseende om man får uttrycka sig så. /Amanda

Summering

Hej, nu har jag missskött min plikt några dagar...

Jag drar en liten snabb repa:

Torsdag: Jobbade, det var najs. Var sedan på Fannys studde-party. Sedan knackade jag på låset till krogen på min 18-årsdag. Kl 00.00 öppnades dörrarna inför en helt ny nivå av partande. Just i samma sekund jag fyllde insåg jag att det inte är någe spännande att försöka komma in på krogas längre... Så jag och eve lunkade vidare till Svenssons och tillbringade några minuter där. Tror lika många i kön som inne, minst!

Fredag: Körlekka, sedan handla fika till mitt kalas med gubas. Hade sedan ett litet kalas för de som behagade att komma inom släktområdet på fars sida. På kvällen kom Marcus och det bjuppades på snor-god middag sent på kvällen med mamma och GO.

Lördag: Birsta med M. Pap, Mary. Sedan thai-mat från bommengrillen. 

Söndag: Fika (litet försenat kalas) hos mormor. Marcus gittade sedan mot sydligare trakter. Därefter PLUGGNING AV TEORI SOM EN BLÅNEGER.

Måndag: (Idag): KÖRKORT KLAPPAT OCH KLART! Firrade teo:n och körningen och jag fick dra gulebilen hem från stan helt själv!!!

Ikväll så ska jag träna och så tror jag. Sedan börjar jag jobba på riktigt imorgon ;)

Hare /Mandy

Snase

Hallå!

Helgen har rullat på som bara den utan att jag ens märkte av den. Det bli ju lätt så när man har sommarlov! Jag har iaf bara varit hemma och slappat och läst "Isfolket"- en bokserie på 47 böcker som jag är totally besatt av. Sedan har jag pluggat lite teori och så. Igår (söndag) körde jag först bil med farsgubbas sedan hälsade vi på farmor. Efter det var jag friskus och tränade fotboll and it was najs. 

Efter maten lunkade jag upp till Evelina sedan kom Emma, Fanny och Jenny upp och hade ett litet hemligt möte. Sedan liftade jag med Emma hem på familjemoppen. 

Imorse klockan 10 upptäckte jag att jag hade hunnit med ett helt liv typ, jag hade varit på Akzo och gjort drogtest, käkat frulle, lagat mat, pluggat teori, solat och rivit tapeter i hallen. Jag vart helt chockerad när jag upptäckte hur himla effektiv jag varit. Nu ska jag sätta mig i solen igen med teo-boken i högsta hugg och dricka vatten - eller det kanske blir saft, jag kan ju unna mig lite mer gotta nu när jag har blivit fysiskt aktiv igen ;)

Hejdå!
Bögigt gullig katt som jag hittade på intra nätet!

Marcus och jag



Så här såg och och marcus ut på balen iaf. Jag ser västa krystad ut och har gäddhängs utgjutelse och det ser ut som marcus vill smocka till mig med sin hand. Jaja... 
 Igår laggade datorn när jag skulle pubba detta inlägg. All text försvann  med det var nog inge viktigt skulle jag väl tro.  Igår tränade jag fotboll och jag märkte att alla mina old-fashion talanger var som bortblåsta :( Men nu ska jag repa till dom lite så får vi se om jag ka hamna i den goda gammel-formen igen. Idag blir det teoriplugg samt lekka i stan.

Häjhäj

On the mountain of clocks

Hello.

Nu är jag på Klockarberget och här är allt som vanligt. Å ena sidan är ganska skönt att vara i trakterna man är uppfödd i fast å andra sidan inte. Det känns lite svårt att andas när jag är hemma, men det ska jag ta och analysera senare i mitt liv när jag får tid. Lär ju bli när man blir pensionär eller nåt. Mer djupt tänker jag inte bjuppa på i detta inlägg.

Det går så segt att lägga upp bilder på den här datorn men det kommer studdebilder snart kan jag lova. Ska bara dra ut tummen ur asset. Igår tillbringade jag morgonen i Mora med min vän Josefine. Jag shoppade en bikini för sommaren och Ayia Napa och efter det  käkade vi glass. Efter klockan 13 så tillbringade jag min tid på resande fot. Dock så pajade min äckel-rullväska i ena hjulet så det har orsakat Quasimodo-rygg på mig idag. Tack för de! Pappa kom och hämtade mig vid tåget och det blev en äkta disney återförening när vi sprang emot varandra på platformen och omfamnade varann. Som den gentleman han är tog han över Quasimodo-ryggen och jag fick övningsköra hem.

Nu blir det till att börja kika på teorin, sedan mot eftermiddagen ska jag pallra mig iväg mot stan och ha körlektion. Det är jag sugen på vet ni vad...not!

Hare and adjökas /Amanda

RSS 2.0