Kent

I april gick det ut med att de höll på att göra ett nytt album, de säger att det 
kommer att bli det bästa ever. Nu har det gått typ 3-4 mån. Jag väntar spännt... 

17 ynka dar

God morgon! Igår var jag med Lubis höll vi på att lyssna på party musik. Då vart vi döpeppad på att dra till Ayia. Håller på att tanka min mobil med en massa låtar och sedan ska jag försöka ragga högtalare till den så vi kan ha murre på beachen och på hotellrummet ;)

Sedan drog jag, Lubis och mammi och gymmade för att bli fit till stranden i Ayia. Man vill ju inte springa runt med celluliter där direkt. Lyckligtvis tog det på Lubban som påstod att hon blev biff på en gång "jag kan känna att de är större och hårdare, det är ingen inbillning, jag VET". Töh, dream on biaaatch! Det var en gammal skiva med 90-tals partylåtar som dunkades i högtalarna och då vart man också pepp på Ayia.

Nu är det inte långt kvar. 17 dagar är nada! Tyvärr håller jag på att bli förkyld men det ska jag skita i (svininfluensan attakerar tidigare än beräknat, not good).


/A


Höjdpunkten i mitt liv

 Måste bara blotta mitt kärleksliv till ett speciellt dataspel som har tagit över mitt hjärta. Det heter PLANTS VS ZOMBIES och är så himla kul att man kan dö. Det är beroendeframkallande som en skit också. TANKA NER DET NUUUUUU; för ni vet inte vad ni går miste om annars. Tyvärr har jag gibbat det för intensivt så jag har nyss klarat ut det :'( Men gör det ta hem det!

Det ser kanske inte så kul ut men det är det, promise!
Tank it down now!


/Amanda

Gårdagen i korta drag

Jag måste bara meddela att min emo period vart över typ en halvtimme efter senaste inlägg, och det var ju himla skönt!

Jag slutade tidigare igår och for på cykeln med freddie till vägkyrkan och fikade. Emma och Eve jobbade där den här veckan och jag fick så fina smörgåsar så =D När jag kom hem därifrån lekte jag syjunta med mig själv. Jag satt och pillrade på en del kläder och redesignade dom. Jag tror att en kjol som jag pimpade vart ganska bra iallafall! Tacka vette Ica som finns bara around the corner.

På kvällskvisten var det träning på kullas och det var kul för att vi var dömånga så vi spelade match. Efter träningen väntade jag med Sawert på hennes skjuts och vi hade deeptalk om livet o.s.v. It was najs. När jag kom hem till boendet så hade mamma, det svinet, bringat chips. Jag kan ju liksom inte låta bli att äta om det finns, satt eh, ja, träningen var som bortkastad.

See ya /mandyhoe

Rakblad, någon?

Jag känner att jag är jättedjupt deppig idag så jag tror inte jag ska skriva nåt. Jag kanske återkommer om det vänder. Hoppas på det för farao, för denna känsla är inte kul!

Hoppas det är för att det är morgon och jag inte har vaknat riktigt än...

Laman och jag

I morse kl 5 vaknade jag att jag av att jag låg och gjorde snorlobber i sängen! Haha helt sjukt. Jag drömde att jag spydde och hade dömycket slem i halsen, och ibland är det otur att man har så mycket inlevelse när man drömmer. Jaja, jag torkade iallafall bort det, och det blir bytning när jag kommer hem. Men det var inte det roligaste sättet jag har vaknat på direkt!

Igår var jag iaf med mummy på gymmet och vi var helt själva på hela badhuset. Det var ganska mysigt. Nu är det full pumpning som gäller till mönstringen. Jag ska egentligen bara mönstra för att se vad jag går för. Inge sugen på att göra lumpen. Men jag skulle vilja kriga och skjuta en massa onda fiender, det vill jag. Får inte riktigt ihop det där. Jaja, jag får väl rycka in privat med mina mordiska tankar om det kommer till kritan och blir krig nån gång.

Ialla fall så kände jag mig som en äcklig spottande lama när jag vaknade. Jag är förrestan hyfsat lik laman på bilden, vi har samma lugg han och jag. Jag kanske var han i mitt förra liv... Det förklarar saken.

Back on track

Hej! Igår när jag kom hem från tåget höll jag på att dö. Jag var åksjuk som ett svin och jag var stentrött eftersom jag hade dygnat. Så det var bara bums i sägen för min del där. Jag kunde inte äta fin-salladen som mamma hade gjort heller tyvärr. Sov iaf som en gammal gnu och de behövde jag. Jag har varit lite seg i rocken idag på jobbet med det gick ok ändå. Förutom när jag råkade kleta frätande grejer på näsan, då fick jag löpa till tvättstället för man vill ju inte gå runt med ett rudolf-köttsår på näsan inte. Annars hände det inge fler incidenter.

Måste bara säga att jag är döglad att den gamla städaren är tillbaka på jobbet. Sommarjobbarna hedde alltid plastkassarna i papperskorgen med en massa luft under så man fick trycka ut all luft själv. Man kan ju inte slänga saker då, skitjobbigt! Där lät jag förresten som en bortskämd unge, men det var jätte störigt kan jag lova.

Ikväll för vi se vad som händer, tackar inte nej till lite relaxing hemma i sängen direkt. Såså. /Amanda

Den elaka flinten

Hello, Gävle calling!

Igår så kom jag hit och Gabban tog emot mig med ett paraflax. Vi shoppade och fikade medan vi väntade på att 
Elin skulle komma. När hon kom köpte vi mat som vi sedan lagade, dögott. Fläskfille och pärer och sallad. Sedan sminkade vi våra trynen och drog ut. Det var roligt att möte utelivet i Gävle och vi svängde våra lurviga på två olika klubbar, en som helle Goya och en som hette Hang Loose. Dökul! Sedan drog vi hem till Gabbana och hade lite trevligt folk som vi hade träffat med oss hem.

En nazist gubbe med flint p90 som kissade på Gabbans jobb-jacka. Ofta, den låg liksom inne på toan och fel och kissa i toan bara.... Jaja. Jag kastade iallafall ut han med huvet före.

Det var en pytteliten del av det som hände. Resten är hemligt, närå men jag pallar inte skriva mer nu.

/Amanda

Elin is klunking milk.

Fredag

Hade just skrivit en hel del rader med de for bort.... Ledsen. Men imorgon drar ialla fall min kos till Skabbi och Elin och det ska bli 3-vligt. Har bara sett Gabs typ 3,5 min denna sommar och Elin inget. Ska bli kul att träffa min långbenta vän också.

Igår var jag på Birsta City med E.Linus och jag shoppade svarta tights en party skrud till Ayia. Det var inget mindre än en paljett klänning, ahaa ahaa. Dock kommer jag att se ut som en blekfis i den men det är bara för alla att dra på sig solbrillor när jag har den på mig.

Sedan köpte jag även detta:


Japp men nu ska jag jobba! /Amanda

Skogens konung

HAJJ!

Igår var jag och käkade på vägis. Skagenröran kittlade fint i kistan. Efter jobbet så var jag på middag hos Marias päron. Det var älggryta och det var skitgott. Man känner sig lite som en skogshuggare eller en vilde från forntiden när man äter älg tycker jag. När man sitter där och tar köttet i sin mun så hamnar hjärnan i trans och man ser liksom lägerelden, snön som yver omkring en och neandertalare som går runt i mammutpälsar och har isbjörnständer i halsband runt halsen. Eller är det bara jag som känner så?


Jaja, efter det var det träning. När den var klar stannade jag några halvtimmor till och spelade lite till fotboll. Väl i hemma hos den kära moderkakan så bokade jag tågbiljetter till Gäfle på lördag för jag ska hälsa på Gabban. Orsa-Elin med falu-dialekten kommer också. Någon till kanske dyker upp forhoppningsvis. Det kommer i vilket fall som helst bli mysigt tror jag =D

Några timmar innan jag slutar ska Eve komma och praoa här och efter jobbet ska vi fara in till staden/Birsta. That´s the plans for today.

Eder Amandahoe

Stor Saknad

Fick mail idag från Marcus moster. Det var en del bilder där. Några på mig var lite mindre snygga när det var dragkamp till exempel men nu ska jag inte gnälla över det. Hittade en bild på mig och gullefjun när jag satt i hans knä för att jag frös. Jag saknar han jättemycket. 18 dagar kvar till jag får träffa han och efter det så börjar allvaret igen. Ett år till på Forsmark utan att ha min Marcus där... Jag får hålla ut.

(Nu är ju jag en sån person som aldrig lyckas bli fin på bild och det är ju lite jobbigt i vissa fall. Ha överseende gott folk.)

/Mandy

Shoppingbegär

Jag har haft ett sug i kroppen flera dagar nu. Ett sug att få shoppa litegrann och nu är det planerat in en tripp till staden och dess gator på torsdag med Evelina för lite handling. Men det stillar inte mitt sug och eftersom man jobbar på dagarna så slinker man gärna in på lite trevliga hemsidor när tillfälle erbjuds. Nu har jag köpt ett par skocker och ett par Hitler-stövlar till hösten. De kommer om 2-4 dagar så det ska bli spännande. Lönen kommer ju till helgen så då kan man unna sig lite extra tycker jag =) /Amanda


Nostalgiskt

Hejsan, det är ganska lugnt nu på jobbet. Då har man tid att kika i sitt lilla bilddagboksarkiv och där hittade jag en hel del smått och gott som väckte nostalgiska känslor från de unga barnaåren.

                   
Lagfest förra sommaren. Emma,                  Tessan som hade pillat upp två vindruvor
som jag har för mig hade ägg-                      under vardera snusgrop. Sista april
klägg på brölla men är icke säker.              eller nån skolavskutning eller nått ifjol.
Lite porno bild tycker jag
personligen och den borde
censureras och där med basta.
Nä, jag skoja inge gammel-tants
åsikter ur min mun icke.


          
Evelina i sin snyggaste make-up: kill-            John, Eve och jag som parkeringsvakter.
neger. Synd på en albino tjej att det ska         Dövarmt ute så jag var tvungen
vara det längsta man kan komma för              att skydda min ariska svål
att uppnå maximal snygghet. Hehe närå.       för att den inte skulle brinna upp.
Men den här looken hade hon i hen liten
helmig musikvideo som vi gjorde.
Nyfikna va?? A, men den lär ni ju aldrig se.



             
Petra Wiklund hos Fia innan Didde              Steffs gomsegel. Man ser till och med den
skulle ha fest. Det sista  partyt på                där lilla grejen där inne som hänger över
mitt sommarlov innan jag flög min               själva strupen. Men det är ju en fin bild,
kos till Uppland och började skoooola.      absolut. Diddes halloweenfest förra hösten.


Fy vad jag fick jobba med att få texten under bilderna. Hoppas nu bara att alla inte som läser detta har olika webbläsare så det ser jätte fult och krafstigt ut på deras datorer och att texten är huller om buller så höres vi.

Hej svejs /Amanda

Svininfluensan

Jag har en liten oro som tynger mitt hjärta. Det är att jag eller de jag är med ska få svininfluensan när vi är i Ayia. Då kommer jag att få panic at the disco alltså. Jag har suttit nu en stund och kikat på olika hemsidor och googlat som en dåre om allt vad svinis innebär och hur det har spridit sig o.s.v.

Bli inte förvånade om jag kommer hem med ett snyggt munskydds bränna runt munnen och klädnype märken på näsan. Och uppfrätta händer av all sprit som jag kommer ha tvättat mina händer i.

Jag hittade en jättabra hemsida, gå in på den du med om du är intresserad.

Tills dess, so long så får vi hoppas att jag inte kommer hem så här ifrån Cypern:

 



























En helg i dalarna

Hola hola coca cola!

I torsdags när jag skulle ner till gävle med tåget var det en bixt som hade kraschat nåt så jag kom 40 min försent, vilket var bra för att jag hittade Marcus i gävle och vi slog följe de två timmarna vi var tvugna att vänta på tåget. Det var ett gäng mexicanare som höll på att planera på sitt språk att de skulle rape-a mig innan jag hittade Marcus, jag var så rädd...

Annars gick vägen till FAAAAAALUNN bra och på kvällen var vi i Family Perssons stuga med grill och rodd i en båt. På fredagen sov jag jättemycket och badade och solade medan hela hans familj jobbade med att bygga ett soldäck/måla o.s.v. När vi kom hem till huset så vart det pizza och bastu.

På lördagen var det sommarfest hos Marcus mormor och morfar, det var mysigt fast jag vart helt yr i huvet när jag blev presenterad för 25 pers som jag skulle lära mig namnen på. Det var lottdragning på festen och jag hade spanat in ett sudoku spel som jag kunde döda för på prisbordet. Jag kunde verkligen offra hur mycket som helst för att få det. Alla hade hört min vädjan om spelet och tog därför inte det. Jag hade lott nr 13. Marcus lillebror Anton hade nr 11och vem tror ni tar spelet före mig? Jo, skitungen, och för att jag skulle få det av han så var jag tvungen att lära mig att cykla enhjuling typ 30 meter!!!! Den kvällen gick åt till att träna på det men jag klarade inte ens en meter fast jag hade två personer brevid mig som jag hade greppat nackarna på som stöd.

 Som tur var fick jag spelet endå på ett villkor, att jag ska lära mig cykla en annan gång. Jaja, vi får se hur det blir med det. Å på söndagen, igår,  for jag hem.

/Amanda

train user

Hejsan! Inatt sov jag ensammen i vår spöklägenhet, men som tur hände det inget.

Idag slutar jag tidigare för att jag ska åka ner till Dalarna och träffa Marcus och hans family. Jag har all packning med mig till jobbet för jag ska åka direkt. Alltså, denna vecka har varit döstressig må jag säga. Jag tror fabriken försöker sätta rekord i produktion den här månaden, och det gör ju satt en annan inte får en lugn stund för fem öre. Som tur är har jag haft några minuter att blogga på.

Igår hade jag träning och då var jag på bushumör. Emily fick vara offer för mina hyss, fast jag gjorde bara ett men när träningen var slut hade jag jättemånga hyss på lager i hjärnbalken. Det var synd att jag aldrig fick en chans att utöva dom.


Kul att jag glömde mp3:n hemma?

/Amanda

Onsdagen den 15/7 on work

Idag har jag ialla fall käkat lunch på vägkyrkan i Njurunda. Måste ju ge en eloge till Evelina, kvinnan som fick gristryne av  svinfluensan och Steff, kollegan som fick ta hänsyn till sin kompanjons tandsällning hela tiden, som gjorde smörgåsar till mig och pappsen. Det var verkligen smörgåsar i ett nötskal, inte mackor, inte brödbitar med pålägg, utan smörgåsar!

När vi kom tillbaka till jobbet så bakade jag kladdkaka för att fira att det var min och Jennys sista heldag tillsammans. Nu spöregnar det som kiss ute, undra hur det gick för hennes kärnor som hon har planterat och som jag ska "vakta" nästa vecka. jaja, men kan väl inte säga att jag är engagerad i odlingsprocessen.

Nu ska jag åka hem, träning ikväll. See you hurtibullar! /Mandy

Munkas

Jag har Damp

Varför???
De har höjt hyran på boendet på skolan så en annan kommer att bli ruinerad! Jag blir gramse.

Vad kan jag göra åt detta???
Söka bidrag som en gris. Och när jag ska skriva på inackorderings-papprena så skriver jag fel och stavar fel hela tiden så att jag måste printa ut nya hela tiden.

Vad kan jag göra mer???
Ringa och störa min kära faster Eva-Lisa när hon är på semester och fråga om det finns nåt till litet bidrag gulliga lilla jag kan få från CSN.

Vad händer annars???
Jag får äta havregrynsgröt på veckorna och blodpudding till finmiddagarna på helgen.

Nä, nu överdrivar jag lite väl men jag är endå besse... Varför ska de höja detta år när jag går när det alltid har varit typ gratis att bo där? Lågkonjunkturen drabbar oss alla, helt enkelt.

Cheap Monday

Hejsan ;)

I fredags var jag först på party en sväng sedan hämtade jag marcus vid tåget. Vi hade inte setts på en HEL MÅNAD! Sedan for vi tillbaka till partyt en pyttesväng och fiskade med oss Emma och Eve. Vi åkte hem till farmor och åt rabarberpaj som Lenis hade bakat, dögott!

Sedan for vi hem till mig och slaggade. På Lördagen for vi in till staden och skulle lätta på trycket på våra plånböcker men det blev inte så mycket shoppat. På kväss drog  vi ner till Emmas Björn och grillade med Olli, Eve, Maricell och Emma himself. Sedan drog vi en sväng med steffes båt. Tur att regnet inte var i lufter tycker jag då.


På söndagen så badade jag Max och Freddie på dyket och Marcus va med bara. Käkade glass och sedan hem och käkade mammas delikata pizza (som även hamnade i lunchlådan idag). Efter det blev det bio med de vi tillbringade lördagskvällen med + mia och freddie. Vi såg Brüno. Den var helt störd fast man fick sig ett par rejäla garv ibland. Om man gillar gayporr kan man gå och se den tycker jag nog. Fast den var kul!¨


Brüno och hans O.J. Haha

Idag har jag haft det jätte stressigt men jag hann trycka in några rader på bloggen iaf.

/Amanda


TGIF

Ja, detta väder alltså. Myspys. Kul att Marcus får se Njurunda i dess vackraste klimat! Ikväll är det 18-års kalas för JAAnki som hon kallas på planen när man vill ha ett pass av henne. Det ska bli kul med ett litet avbrott i den trista vardagen. 

Igår lekte jag kurragömma med min kusin Molly, så djuriskt gullig unge det är men hon sög på att leta. Minus för det, men man kanske inte ska begära mer utav en som fyller 4 bast om en vecka.
 
 
Tänk om det kunde ploppa
upp såna här snygga droppar
i de brunluddiga vattenpölarna.



/Amanda

Ny "nalle"

Hejsan, i måndags var jag i Birsta med Moren min. Efter ett långt spaningsarbete med många svettiga timmar framför datorn och i affärer av forskning hade jag bestämt mig. Jag skulle byta upp mig till en fungerande mobiltelefon. Nu fick det vara slut på användandet av en mobil som luckan hade gått av på och därmed inte hade ett fungerand knapplås. Nådigt less på att vakta på gamm-telen som en jehova för att den inte skulle råka ringa upp nån kuf eller att den skulle gå in på nåt olagligt av sig själv. Så nu är den här skönheten nedanför i mina ägor. Hittills är jag dönöjd med den förrutom att det inte finns snake på den som på Nokia 3310 :(

Släcker va? ;)

//Amanda

Grejer på G

Sitter och filosoferar över vad jag har att se fram emot inom den närmsta tiden av sommaren. Med tanke på att jag inte har någon semester så får jag blicka lite längre framåt. Ja, förutom att träffa Marcus så är det väl dessa grejer jag får ilningar i ryggraden av blandade känslor av:






Ayia Napa, Mönstring och Håkan Hellström! Det är väl upplevelser jag siktar på. Innan dess så är jag öppen för förslag på att dryga ut den långa väntetiden på helger och så =D

/ Eder trogna vän Amanda

Ett öde

Idag har en önskning för mig gått i uppfyllelse.... Jag har länge tänkt på livet hit och dit. Mina funderingar har gjort mig galen. Men idag tog jag min fundering i kragen. Jag tog en liten burk och gick ut på baksidan av labbet där jag jobbar. Jag kikade på den fina naturen och insåg att de små varelsena som lever där har ett undrbart liv och en fin miljö i buskarna och vid alla prästkragar. Trots att det är på ett fabriksområde.

Ialla fall så fick jag syn på ett litet kryp. Jag tror att det var en mal-bebis. Han såg så perfekt ut och del kliade i mina fingrar av nyfikenhet. Jag fångade in honom patetiskt lätt in i burken. Det lilla ättriga livet flaxade med sina vingar som om det gällde livet. Varelsen såg på mig med sina ynkliga ögon och bad om nåd. Men jag tänkte att ingenting kan stoppa mig nu när jag är så nära...

Vad mal-bebisen inte visste var att jag, Amanda Sten, skulle utsätta den för ett litet experiment. Tankarna kring detta försök kom upp när jag höll på att jobba och min kusin och kollega Jenny berättade för mig att kloroform använder man på film när man ska kidnappa folk. Du vet, när man tar en tygbit och her framför munnen och kidnappar personen ifråga. Hon sa att man söver ner folk med det. Jag ville testa detta på mitt nyinfångade offer. Jag tog en pipett och droppade en pyttedroppe på en papperttuss och kastade ner den i burken tillsammans med malen. Hon dog innan jag ens hann blinka. Klenisen, jag tror jag måste testa på nt större djur som är mer likt en människa nästa gång.

Det var det. I helgen kommer iaf Marcus och häslar på mig, kanske han vill bistå mig med hans liv i mitt exprimenterande? =D











Gatufest

I helgen så har sundsvalls stad bjudit på gatufest. Elle bjudit och bjudit kan man väl inte kalla det men jaja. Jag hade tredagars biljett och det var ganska kul. Men jag tror nog att det var roligare förra året, det var iaf bättre artister där då... Hur somhelst var jag bara in och kikade på torsdagen sedan på fredan så var vi (Ayia-gänget) hemma hon Tessans mamma innan och grillade och mös på. Sedan drog vi våra lurviga ner mot staden där det förekom en hel del headbangande till Backyard Babies och Lena och Orup. BB var lätt bäst den kvällen. Sedan vart det Daltons pilsnertält för hela slanten! Lördagen vart lite olycklig för att en tant attackerade mig med sin stilettklack mot min hälsena så jag börja halta och blöda. *Snyft* Jaja, kom hem i tid den kvällen och käkade nattmacka medans jag resumerade kvällen för mamma och freddie som lyssnade med spetsade öron på vad jag hade att berätta. Not...

Det var en liten snabb-slarv-genomgång av vad jag sysslat mä.
Ajdöken =D

Fika

Hej nu ska jag dra mig ner till matsalen där det är Akzo-tradition varje fredag. Det bjuppas nämligen på fika, och det tackar man ju inte nej till. Igår spelade vi match mot Alnö och vi piskade dom med 8-0! Trots att en annan var forward och ämnad för att göra mål gjorde jag inte ett enda sketet litet fjutt mål. Men vi vann iaf och det är ju huvudsaken.

Efter matchen drog jag in till GF med mammas kärra, Anki och Josse liftade med mig. Jag drog hem efter ace of base för en annan har ju plikter att utföra dagen efter. 

That's all for now /Amanda 

Ayia-möte

Hej!

Det har hänt actionladdade grejer här på jobbet denna vecka! Oj, oj. B.la. så var Bettan berädd att offra sitt liv när hon hängde ut genom ett fönster för att peta ner ett getingbo med en kvastliknande grej. Lyckligtvis lyckades hon utföra uppdraget utan desvärre åkommor. En annan sak är att jag får jämt offra mig och sitta i steksolen när det är fika, bara för att jag är sommarjobbare och är lägst i rangordningen. Det är faktiskt inte nådigt att sitta i solen för att man svettas som en gris och svetten porlar sig som pärlor på överläppen medans de andra sitter i skuggan och tittar på mig som underhålling när jag pinas. Det är min uppgift här på akzo. Nej då, jag gör en hel del annat, mer förtroendegivande uppdrag också. 

Igår var jag, Emma, Eve, Steff och Petra på Dyket och hade Ayia Napa-möte. Vi hade köpt med oss en massa gott fika och dricka. Men nötterna Steff och Petra som var dryck-ansvariga hade inte tagit med koppar så en annan drog på sig krockodiltårarna och gick upp till kiosken och där fick vi låna muggar. Vi badade och det var dövarmt, sedan moppegangade jag hem med Eve på hennes moppe. Besse på Tessan som svek oss för att hon skulle "på gymmet". Ha, visst va? 

VARNING! SNODD BILD AV PETRA! (Vill inte råka ut för kopierings-bedrägeri, tack svenska-läraren Zara som tvingat mig att lära mig källhänvisning)


Aja, vi höres /Amanda  

RSS 2.0