Mellandagsrea uäk!

Hejsan! Nu var det gjort igen. Ännu en jul avklarad. Det var mys med allt och jag var nöjd med hela tillställningen:)

Idag har jag varit i birsta, mest med eve och införskaffat en massa datorartiklar, tråkig hacker som jag är. Hittade inte ett enda plagg eller något som kunde pryda min förbarmade kropp. Ett tag var jag så grinig så jag sa: "Nu får det vara nog, jag köper en scarf eller nåt som jag kan döja hakorna med". Jag blir äcklad av all rea och alla folk som springer och snuskar sig på alla himla saker. Också kommer det gamla gubbar och slåss och tacklar bort en så man inte får kolla färdigt på saken man spekulerade om. Less vart jag men that's life. Vad ska jag göra menar jag.

Nä nu är det andra bullar. Måste börja plugga!!! Har inte lagt ner en kalori på skolan sedan jag fick lov och det måstes! Aja, chill ikväll iaf.

// Amanda Stennn

Dan före dan före dan före dopparedan

Hejsan! Idag har jag varit friskus och det har vart skönt. Hoppas att de kommande dagarna på lovet är lika lovande. Har tränat fotboll med damm/gamm-laget och de var apkul. Iaf matchen i slutet men det är ju det man brukar längta till liksom. Mañana har jag typ inga planer man jag ska försöka traina ^^ måste ju komma igång för beach 09 som sagt förut men det är en stor sommar som är på g! Man fyller bara 18 bast en gång i sitt liv såvida man inte tappar minnet och blir utvisad till nåt konstigt land och där de inte kan hitta nån identitet på en. Men jag menar hur stor är sannolikheten rent fysikaliskt?

Jag är döpepp på julafton iallefall och maten!!! Jag är så djurisk tacksam för all mat man får när man är hemma. Jag typ grinar i mammas famn när hon står och river morötter för hon är så göllig och så medveten om kostcirkeln. '

Amanda

HOME

NU är jag hemma hos mamma! MYS faktor:)

Tjohoo

Nu har jag typ gett upp detta med bloggen. Nu men vi får se efter jul, då börjar mitt nya liv på många fronter; börja träna, bli pluggnördarnas herre och äta nyttigt och kanske börja blogga mer intensivt... Men det får vi väl se hur det går med det. Jag ska allafall kötta inför beach -o9 så man får hunkiga ruter som glänser i solnedgången.

Nu har jag just haft svenska prov och det gick faktiskt bra, hoppas jag.. Nu ska jag till bussen , hej....

RSS 2.0