övningsköra

Hola, nu är ja på G med körningen iaf. Mitt övningskörande har utvecklas till en fas då jag känner mig som en riktig veteran till bilist. Igår körde jag utan problem men när jag kom till bommen förföljd av ett gäng moppar vände skickligheten och jag fick motorstopp 2 ggr vid samma tillfälle. Jag blev pion-röd i nyllet och pappa fick ta ner mig på jorden igen och då märkte jag att jag hade lagt i trean ist för ettan dock två gånger.

Pinit läge kan man säga att det var. Efter det så höll jag på att riva häcken hos farmor igen men jag klarade mig med nöd och näppe för att jag visste vart bromspedalen satt. Sedan badade gos-eve och jag på dyket.

/amanda

Lägesrapport

Jag är sol-bränd, ut-bränd och hade jag spelat brännboll skulle jag ha blivit bränd där också. Men snart är det sommarlov två weeks och då får jag vila mina lungor från anfåddhet.

Snart ska jag och bada med ett gäng pinglor tror jag och det ska väl bli kul får man hoppas, så länge ingen olycka händer så att säga.

Hörs senare. //AMANDA

Pissapa

Idag har jag vart å jobba på väg-kyrkis. Jag tror det var 5 pers där och stillade sin hunger varav 2 var mamma och freddie och två var fannys förfäder. Sedan var det en gubbe som alltid kommer och fikar, han har en blodåder i pannan som är formad som ett Y. Nisse heter han och beställer alltid en macka och kaffe å en kaka. Han är gullhöna på hög nivå.

Men nu ska jag ta och göra nå vettit, har suttit och datanackat här nu i cirka 5 timmar.




Adios amigos// Amanda

Daze

FY SKÄMS!! Nu har jag vart snor-kass på att updatera. Jag har iaf vart i sthlm och jag köpte två brallor och två linnen. Mer var det inte.

Men nu är det söndag och jag har varit på läger med mitt team, vi har gjort mkt tillsammans vi i njurunda kickers nu på sista tiden. Lagfest och grejer. Känns sorgligt att man ska pysa ifrån dom snart... det är blott tre veckor kvar till min omtalade flytt och mitt stora steg in i vuxen-student-livet. Men spännande är det ju!

Annars kan jag säga att jag är ganka vit. Inte dirr fått nåt bikini-avtryck endast en vanlig bonnbränna. Men jag menar, det duger ju. Frätt sönder nyllet har jag också gjort ett x antal ggr så nu har man fräknar så att det räcker å bli över. Imorgon börjar min sista jobbvecka och jag ska bara sitta och chilla och kirra till fika åt små kurrande kaggar på njurunda vägkyrka.
 
Nu ska jag kila för att mina svettlökar börjar nalkas och myrorna sipprar in i min bralla. Adrenaline kick snart så jag måste ta damp-medicinen. Skoja, inte så illa är det än.

//Amanda

GF

Sorgligt nog är det över... Det var askul och jag längtar som en dåre till nästa år !!!

Mer finns det inte att säga. Nu är det bara att vänta typ 362 dagar tills nästa. I morgon far jag till huvudstaden med kusarna Eve, emma och fanny och det ska bli dö-kul hoppas jag på. En annan har ju tatt ansvaret för den här resan i princip med att kirra allt utom bostaden som eves mor har fixat. En guldstjärna till dig evis-hönan! 

Enda nackdelen är att jag har ont i halsen men eves farmor hade nåt kuckelimuck-medicins-recept och jag har testat det och det verka funka. Guldstjärna till dig Lillian-hönan! Nu ska jag packa jag får inte glöma nycklarna till lägenheten då tror jag några blir besse på min framförhållning, va. 


Höres amanda

Railroad

Idag har jag legat på en järnväg hela dan och skottat bort stenar.  Ska på träning snart. Kan inte skriva mer p.g.a att min datanacke har blivit skadad av allt arbetande. Gratis kräks till de som hittade på att vi skulla skotta järnvägen iaf.

+ att det var asmycket myror och myrägg å sånt... och döda ormar och anndra goda rätter.


RSS 2.0