Dra åt skogen helium-mannen!!

Idag skulle studenterna på skolan gå till torget och hyva ballonger i luften. En annan som för nån vecka sedan fick testa glädjen med helium ville så klart ha en ballong. "Tur att vi kände mannen som blåste upp ballongerna" tänkte jag och Annika också frågade vi om vi fick en ballong. "Javisst, varsågod" sa karln. Annika grabbade tag i den och när vi just skulle vända om och gå vrålade han "Är du dum i huve himla kvinnofolk?!" Eller nåt sånt. Också slet han tillbaka ballongen.

Vi löpte iväg för att mannen var i ett sånt himla dampstadium att det var inte nådigt att vara i närheten av honom. Jag hatar den där himla grisen; dels för att han lurade oss och dels för att han skrek en massa könsord åt oss. Himla dåre som tror att han kan komma och bestämma över hela skolan bara för att han ska ta studenten. Tööh.

No reespekt asså, dagens ungdomar. Jag säger då det..

Amanda Sten , som minsann tänker dela med sig av ballonger vars innehåll är utav ädelgasen helium.  

Snorsnase

Nu sitter jag på engelskan och kikar på redovisningar. Jag hade reovisning igår jag bara stammade och lät som en indier när jag snackade. Pinit värre. I heljen har jag bara tatt det lugge och pluggat och så, match hade jag också. Vi vann mot stöde aha, aha. Hade lagt skorna på hyllan om vi hade loosat.

Jag fick min födeledags prelle i lördags av mamma! En mp3 och hörlurar. Typ 3 veckor i förväg men jag klagar inte eftersom jag är en nyfiken individ av mig. Ska jag vara ärlig så har jag öppnat en del juklappar och tejpat igen dem i min barndom, som straff för det får jag inga presenter längre. Nerrå, men jag har skärpt mig.

Träffade Tessan på bussen i morse och hon hade spelat match igår. Då hade det varit ett störigt gäng grabbar där och vrålat en massa saker. Då hade hon fått damp och gått dit och gjort tissnyp på en snubbe. Haha, asså den kvinnan är väl skön.

////////AMANDA

David Fang

Jag har gått och blivit kär i den här snubben. Han är du himla hunkig och kung på piano. Jag blir nästan pedofil !!!

Ja, det var ett tag sedan jag bloggade. Men jag har inte gett opp. Nu är det fredag kväll och jag sitter och chillar med mamma. Jag trycker karra och vi tittar på talang. Och tur var väl det för att jag har hittat mitt livs kärlek, David Fang foewa, man! <33

Amanda

Tjenis

NU är klockan 14.14 och jag sitter och chillar på svenskan men jag borde ta mig i kragen nu tror jag. Men hur kul är det att jobba med antiken?! Nä, inte så va.. Igår var jag på stan med Eve och då gick vi på en gata och plötsligt var det nån som skrek i mitt öra "HEEEY" - eller nåt sånt. Jag och Eve sket knäck och blev helt skakis. Det visade sig vara en cyckel-snubbe som inte hade nåt bättre för sig än att skrämma skiten ur oss. Jag köpte iaf en gammal tröja, tuggummi och en Snack Wrap på Donken.

Varsågod för upplysningarna //Amanda

Nu är klockan 14.18

IVIK

Hej nu är jag på skolan och väntar på att spanskan ska börja. Jag sitter i IVIK-korridoren och jag kan inte förneka att det är en annan atmosfär här inne än i övriga skolan. Tung luft. Till vänster om mig sitter två i min klass och lirar CS med touchpad och utan ljud. De klagar på de omständigheterna. Tydligen springer man snabbare om man har en kniv. Jaja...

Jag hör cirka 50 olika språk i mina sköra öron och ser en massa människor som just anlänt till sverige. Det är en upplevelse. Kan inte bara fröken komma snart?! Så lekkan kan börja och man får sluta nån gång å åka hem till sköna njurunda å ha träning.

Nu ska jag sluta tråka och börja dagdrömma mig bort till sommarlovet. Förresten har jag fått sommarjobb på Akzo Nobel. Min framtid är säkrad. 

Vi hörs // Amanda

Människa vs. Dator 1-0

Jag vill bara säga att jag vann kampen mot datorn! Vi hade en liten konflikt jag och ny datorn men jag är så skillad att jag vann! WOOHO, jag vet att jag är en nörd men ni vet inte vilken glädje det här är för mig. Lyckan är obeskrivlig.

Jag har nyss varit på step med fankan och mummy å freddie. En annan chillade sig igenom passet för att jag skyllde på match imorgon. Faktiskt lite sanning i det påståendet. Nu ska jag pallra mig iväg till duchen och skrubba bort mina gamla svettlökar.

Vi cs!  :)  //Amanda


NIK Snakebites

Hej! Idag har det varit den mest händelserika träningen nånsin kan jag lova. Vi stod i ring och Jimpan pladdrade på om nästa övning också fick jag syn på eländet. En stor kobra som slingrade sig över planen. Ja ba: OOOORM! Med mitt gälla pubis-skrik. Alla ba kastade sig bakom min rygg och det var inte förrn då jag fattade att det var en orm.

Jag ylade ännu mer och kastade mig bakom folkmassan. Jimpan ba: Uuuhh, strunt i den! Också tog hjälten en kvast och föste iväg den. Djurisk orm-tämjare karln är... För mig var detta en upplevelse, jag hade bara sett en orm på skansen förr och då var jag typ 5 bast.
image158
Jimpan som Orm-naken-modell. Det var på den tiden han var ung och behövde pengar som denna togs. Men det stryker vi ett litet streck över.

//Amanda

Jaapppis

Andra gången jag sitter och nördar på ny-dotan, eller inte andra,  men första gången jag bloggar ifrån den. Men what eWah. Idag fyller min bäbis år. Evelina tar sig ett första steg in i det sjutton åriga livet. Jag var den lyckliga mannen som fick gratta först. Tyvärr var omständigheterna mindre attraktiva. Vi var barnvakt hos Glenny och de två vilddjuren Simon och Alva hade förpestat vår tillvaro. Nä nu var jag taskig, jag skoja. De var som små änglar, särskilt när de höll på att säga att katten var psyk. De hade även rätt, katten glodde mig rakt in i ögonen och höll på att hypnotisera mig. Tur bara att Alva, som var mest man i huset vågade ta tag i kattaset och hyva ut henne. Semlan, om du läser det här så ska du veta att du skrämde mig rejält...

Nu är jag hemma hos morsguben och idag har skolan börjat igen. Trist efter ett sånt här mini lov så att säga. //Amanda


1 maj.

Hej, det var kul igår! Grillningen som sköttes en riktig kock vart förstås jätte lyckat! Jag menar, Jessans grill trix var ju pricken över i:et! Idag har jag haft seriepremiär och vi vann med 1-0. Pappa sa att det var den tråkigaste match han nånsin hade sett och den var den väl. Barra ett mål. HUVUDSAKEN var att vi vann. Fett nöjd, tar med mig det här in på kvällskvisten när jag kanske ska vara med tessan, steff och emma. 

Jag åt på donken till midda förresten, skulle testa bönsallad och vara nyttig med jag höll på att spy galla när jag hade tagit första tuggan. Så det vart bara hamburger för min del och norpa strips av gubas, //Amanda
image156
Skådat nåt så perfekt nån gång? Gourmet käk av mästergrillaren.

RSS 2.0