En vistelse på Björn

Igår så skulle jag och company åka till Björn ju. Vi parkade mopparna hos Sawert's och jag fick köra båten ut till ön. Det gick helt felfritt och jag körde som en gud! När vi kom fram tog jag, Emma, Eve och Fanny våra metspön och vandrade vår kos till klipporna där vi fiskade utan resultat. Det enda som hände var att jag och Emma fick maskinälvor på våra späda fingertoppar. När vi hade gått tillbaka till stugan så grillade jag och Eve korv.
301033-35301033-36
Efter korvätandet så badade vi pool och det var jätte mysigt! Morfar och Evelina och Fanny dillade om gamla hits och en massa pop-grupper. Vi hade radio guld på och själv trodde jag att allt var Beatels. Efter att vi hade badat så gick vi in i stugan och där åt vi nötter och snackade mer musik. Det varkar som om morfar är värsta musikfantasten men det kan man inte påstå.
 301033-38301033-37

När vi vart trötta så gick vi och la oss i gäststugan, men tyvärr var det en människa som hade helt hux flux fått en göteborgs dialekt som surrade på fast ögonen var aldeles ruttna av trötthet. Fanny. Göteborgaren som förvandlades en skvader och slängde sig över de trötta när andan föll på. Fast vi fick ialla fall varsin nyckelring av henne.
301033-40
301033-39
Jag delade säng med den här demonen i "gröna hörnan".

Snygg tjej vid poolkant dagen efter.
301033-41

Vi åkte hem vid ett-tiden för att jag skulle vara barnvakt med Freddie hos moderns arbetskamrats barn. Det var faktiskt kul! Menmen. That's all for now /Amandow


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0